حسن عباسی در گفت‌وگو اختصاصی با لرستان خبر:

رئیس مرکز دکترینال جمهوری اسلامی ایران گفت: ادیبان جریان اصلاحات امروز می‌گوید اقتدار ملی در موشک نیست، پس تو پوشک هست؟ مگر قرار نشد به کد خدا لبخند بزنید؟ مگر قرار نشد بگویید که هولوکاستی نبوده است؟ مگر قرار نشد خیلی از مسائل دیگر را کنار بگذارید؟ پس نتیجه این ها چی شد؟

حسن عباسی در گفت‌وگوی اختصاصی با لرستان خبر اظهار کرد: اینکه مردم بیش از پیش قانع می‌شوند که آمریکا قابل اعتماد نیست اساسی‌ترین منفعت تمدید مذاکرات هسته ای است.

 

وی افزود: هزینه‌ای که نظام در یکسال گذشته برای تعلیق و راکد کردن فعالیت‌های هسته‌ای پرداخته سبب شده است مردم درک کنند که طرف مقابل مذاکره یعنی اتحادیه اروپا، آمریکا و دول مستکبر قابل اعتماد نیستند.

 

رئیس مرکز دکترینال جمهوری اسلامی ایران بیان کرد:‌ در یک حکومت مردمی، سرمایه اصلی آن اعتماد مردم است و خوشبختانه مردم ما در یکسال گذشته متوجه شدند که در این مذاکرات آمریکایی‌ها حاضر نیستند از موضع برابر مذاکرات را پیش ببرند.

 

عباسی با بیان اینکه آمریکا می‌خواهد تعامل و مذاکرات را به نفع خود و براساس قاعده برد ـ باخت مصادره کند گفت: آمریکایی‌ها ارزشی برای قاعده برد‌ـ برد در مذاکرات قائل نیستند و در طول یکسال گذشته سازوکار مذاکرات به نحوی پیش رفت که غیرقابل اعتماد بودن آمریکا برای مردم روشن شد.

 

وی بیان کرد: آن تبی که در سال گذشته و در بین مردم وجود داشت که با مذاکره، مشکلات اقتصادی برطرف می‌شود، اکنون به طور کامل خنثی شده و در هفت ماه آینده نیز نظام در تثبیت این باور در جامعه که آمریکا و غرب قابل اعتماد نیستند به نتایج جدی‌تری می‌رسد.

 

رئیس اندیشکده یقین با اشاره به اینکه به طور قطع دستاورد اعتماد میان مردم و نظام در راستای اطمینان‌سازی از اینکه غرب قابل اعتماد نیست یک دستاورد بزرگ محسوب می‌شود بیان کرد: تعلیق توان هسته‌ای برای مدتی به این می‌ارزید که مردم در همین راستا اقناع شوند.

 

دکتر حسن عباسی

 

غرب در مذاکرات هسته‌ای به‌دنبال عملیات تاخیری است

 

این تحلیلگر مسائل سیاسی به تاثیرات مذاکره برای طرف غربی اشاره و بیان کرد: غرب در مذاکرات هسته‌ای در حال انجام یک عملیات تاخیری با جمهوری اسلامی ایران است.

 

عباسی افزود: نیت غرب آن است که نیروگاه جوش هسته‌ای فرانسه که کنسرسیومی است متشکل از دولت‌های هندی، آمریکایی، انگلیسی، کانادایی و غیره که نخستین نمونه از این جنس نیروگاه‌ها است افتتاح شده و از آن به بعد اعلام کنند که نیروگاه‌های اتمی غیرمدل جوش هسته‌ای آلوده کننده محیط زیست هستند و هر کشوری که به باشگاه تکنولوژی جوش هسته‌ای پیوسته باشد به عنوان یک کشور هسته‌ای تلقی و سایر کشورها از این جرگه خارج می‌شوند.

 

 وی با اشاره به اینکه جک استراو در پاییز سال 1384 در مصاحبه با بی‌بی‌سی فارسی از شکست مذاکرات در دولت اصلاحات ابراز تاسف کرد زیرا در طول آن دوره از مذاکرات طرف مذاکره ایران وعده تعلیق 10 ساله تاسیسات هسته‌ای را داده بود گفت: خبرنگار بی‌بی‌سی از استراو این سوال را می‌پرسد که بعد از این مدت قرار است چه اتفاقی روی دهد که وی اظهار می‌کند پس از آن 10 سال می‌گفتیم که چه اتفاقی رخ خواهد داد.

 

 رئیس اندیشکده یقین افزود: الان آن 10 سالی که جک استراو مدنظر داشت فرا رسیده و اینکه می‌بینیم مذاکرات هر بار برای چند ماه تمدید می‌شود به سبب آن است که کشور ما را از جرگه کشورهای دارای تکنولوژی اتمی از نوع جوش هسته‌ای دور کنند و پس از آن اعلام نمایند که مدلی که شما به آن رسیده‌اید یک مدل قدیمی است و از این به بعد هر کشوری که تکنولوژی جوش هسته‌ای ندارد جزو کشورهای باشگاه هسته‌ای نیست.

 

زیاده‌خواهی‌های غرب «حد یقف» ندارد

 

رئیس مرکز دکترینال جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به این سوال که تحلیل شما نسبت به اینکه خود آمریکایی‌ها نیز به حصول نتیجه در مذاکرات احتیاج دارند چیست گفت: باید در پاسخ به این سوال به سوالی دیگری پاسخ داد که آمریکایی‌ها با چه نیتی قصد انجام این کار را دارند؟

 

وی افزود: نیت آمریکا آن است که جمهوری اسلامی ایران را پله پله تا اضمحلال جلو ببرد و اعلام کرده بحث امروز در زمینه هسته‌ای است و در گام‌های بعدی موضوعات موشک‌های بالستیک، حمایت ایران از تروریسم و حقوق بشر را مطرح می‌کند و براین اساس انتظارات آمریکا «حد یقف» ندارد.

 

وی گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند زیاده‌خواهی‌های غربی‌ها «حد یقف» ندارد و براین اساس نمی‌توان این نتیجه را گرفت که آمریکا به مذاکرات نیاز دارد تا قاعده برد ـ برد محقق شود؛ بلکه آمریکا به مذاکره احتیاج دارد برای اینکه جمهوری اسلامی ایران را به زانو در آورده و این مسئله به‌طور قطع به نتیجه نمی‌رسد.

 

تفاهم سیاسی، یک موضوع تبلیغی است

 

عباسی در تبیین اصطلاح تفاهم سیاسی که در مذاکرات اخیر مطرح شد گفت: تفاهم سیاسی نکته‌ای بود که بخشی از آن یعنی به رسمیت شناختن ایران هسته‌ای مطرح شد و البته این موارد بازی کردن با الفاظ است.

 

این تحلیلگر مسائل سیاسی تصریح کرد: توافق سیاسی دارای ارزش حقوقی نیست و با توجه به اینکه ما در مورد سه گزاره سازوکار دیپلماسی از حیث مناسبات، تعاملات فنی و تعاملات حقوقی صحبت می‌کنیم؛ تفاهم سیاسی هیچ جایی در حوزه فنی و حقوقی ندارد و فاقد ارزش است و بیشتر یک موضوع تبلیغی و پروپاگاندایی است.

 

دکتر حسن عباسی

 

اقتصاد مقاومتی راه حل برطرف شدن مشکلات اقتصادی است

 

رئیس مرکز دکترینال جمهوری اسلامی ایران با اشاره بیانات اخیر مقام معظم رهبری در مورد اقتصاد مقاومتی در جمع نمایندگان اقشار بسیج گفت: بارها تاکید کرده‌ایم که باید امید خود را به بیرون از مرزها ناامید کنیم و به این باور برسیم که می‌توان با تکیه بر قوای داخل مشکلات اقتصادی را برطرف کرد که براین اساس می‌بایست اقتصاد مقاومتی، یعنی مقاوم‌سازی اقتصاد را جدی گرفت.

 

عباسی افزود: شاید در یکسال گذشته لازم بود تا افکار عمومی کشور فضای مناسبات و تعاملات با غرب را درک کنند و مردم به این نتیجه برسند که آبی برای حیات زندگی مردم از رابطه با غرب گرم نمی‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه در طول یکساله گذشته شاهد بودیم که غربی‌ها با وجود آزادسازی 4.2میلیارد دلار از دارایی‌ها ایران، بنیاد علوی را به ارزش 6میلیارد دلار مصادره کردند گفت: این اقدامات طرف غربی مذاکره یعنی آنکه آنها طوری عمل نخواهند کرد که چیزی به جمهوری اسلامی ایران برسد و چون قابل اعتماد نیستند مردم در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی تلاش بیشتری می‌کنند.

 

رئیس اندیشکده یقین افزود: باید این باور که اقتصاد مقاومتی راه‌حل برون رفت مشکلات کشور است میان سه گروه، مردم در راستای کاربردی کردن آن، نخبگان دانشگاهی اقتصاد که بپذیرند اقتصاد لیبرالی شکست خورده و مدل مناسبی برای دردهای اقتصادی نیست و گروه سوم مدیران اقتصادی کشور که در بین اقتصاد لیبرالی و اقتصاد مقاومتی در حیرت هستند شکل بگیرد.

 

 

وی عنوان کرد: ادیبان این جریان امروز می گوید اقتدار ملی در موشک نیست، پس تو پوشک هست؟ مگر قرار نشد به کد خدا لبخند بزنید؟ مگر قرار نشد بگویید که هولوکاستی نبوده است؟ مگر قرار نشد خیلی از مسائل دیگر را کنار بگذارید؟ پس نتیجه این ها چی شد؟

 

نتیجه لبخند زدن به شیطان بزرگ چه بود

 

عباسی اظهار داشت: تحریم ها که با وجود این همه عقب نشینی برداشته نشد و حتی یک تحریم جدید را شروع کردند آن هم این است که قیمت نفت را زیر 50 دلار کشاندند؛ اگر آن ها بر اساس توافق نامه ژنو 4.2 میلیارد دلار از دارای خودمان را به صورت قطعه قطعه دادند به جای آن ساختمان بنیاد علوی را به ارزش ش میلیارد دلار مصادره کردند.

 

رئیس اندیشکده یقین عنوان کرد:‌ بالاخره لبخند زدن، نفی هولوکاست و خیلی چیز های دیگر چه نتایجی داشت و طرف مقابل چقدر به نفع ما جلو آمد؟ اما چی شد و چرا ما سعی می کنیم که این را در بین مردم جا بیندازیم که نظام سلطه هیچ مشکلی ندارد؟ چرا برای مردم می گوییم تمام مشکلات جامعه ما به خاطر تحریم، استقلال طلبی و روحیه انقلابی است؟ چرا به مردم آدرس غلط می‌دهید که مردم چون شما مقاومت کردید، این بلاها را باید تحمل کنید؟ چرا به مردم نمی گویید اقتصاد غرب فروپاشیده است؟

 

 وی تصریح کرد:‌ چرا بنیه مقاومت را در ملت ضعیف می دانید؟ چرا خودتان، خودتان را قبول ندارید این را به جامعه تسری می دهید؟ اگر در طول 8 سال گذشته در 114 روز راکت هایی که فرزندان این ملت ساختند و توسط لبنانی ها و ‌فلسطینی ها توانست دولت افسانه ای اسرائیل را به شکست بکشاند و دیدید که اگر جوانان این مرز و بوم نبودند امروز در سوریه چه وضعیتی بود؟ شما که دید اگر امروز ما در عراق نبودیم چه بر سر عراق می آمد؟

 

چون ایمانتان ضعیف است آمریکا را بزرگ می بینید؟

 

 عباسی تاکید کرد: اینکه می گویید مقاومت را کنار بگذاریم برویم به شیطان لبخند بزنیم، بدانید هر چه قدر به شیطان لبخند بزنید شیطان بیشتر به شما فشار می آورد و این قاعده خلقت و نفس عمل شیطان است؛ بنابراین یک مانع جدی برای ذوب نظام اسلامی در نظام سلطه وجود دارد که آن هم چیزی جز ساختار اصلی شاکله نظام نیست و آن هم مسئله ولایت فقیه است.

 

 رئیس مرکز دکترینال جمهوری اسلامی ایران افزود: دوست عزیز آمریکا برای تو بزرگ است و چون ایمانتان ضعیف است شیطان را بزرگ می بینید! اگر ایمان در وجودتان بود اهل کفر و اهل باطل را صغیر و ریز می دیدید! فراموش کردی که آمریکا و غرب 54 تریلیون دلار بدهی دارد؟ فراموش کردی که تمدن غرب در حال فروپاشی هست؟

 

 وی خاطرنشان کرد: آمریکا که امروز می گویند اگر با او مذاکره کنیم مشکل ما حل می شود، خودش امروز در وضعیت قرمز قرار دارد!برزیل،‌کل اروپا،‌چین، ژاپن، کره جنوبی، استرالیا و حتی هند در وضعیت قرمز هستند؛ چرا این حقیقت را به مردم نمی گویید؟؟چرا نمی گویید که اقتصاد جهان فرو پاشیده و مشکل اقتصاد ما تحریم نیست بالکه سومدیریت هست؟ مشکل اقتصادی ما به خاطر پیاده شدن روش های لیبرالی در اقتصاد مملکت است که همین اصلاح طلبان در کشور پیاده کردند.

 

 عباسی گفت: جریان که به نام اصلاح طلب،‌ خلق مجاهدین انقلاب اسلامی، کارگزاران و مشارکت در نظام شکل گرفتند هیچ نیتی جز برگرداندن کشور به سال های قبل از انقلاب نداشتند و بگویند ما اشتباه کردیم انقلاب کردیم و آمریکا ببخشید تو و اسرائیل بیایید سفارت خانه را در این کشور باز کنید. البته ذهی خیال باطل!

 

انتهای پیام /

در کانال تلگرام لرستان خبر عضو شوید
  • ناشناس

    مطمئنید با شما مصاحبه کرده؟!!!!!!
    اگر آره، مگر شما رسانه ی بومی نیستید ؟ پس چرا دکتر عباسی؛ تهران ×!!!!!!!!!!!!!!!

    • ایمان مظفری

      دوست عزیز دکتر عباسی اصالتا لرستانی و ازنایی هستند...پس بومی حساب میشه

  • لرستان خبر

    سلام. وقت بخیر. ممنون از توجهتون.
    اینکه رسانه بومی است شکی نیست اما با این فرض که موضوع کشوری است آیا رسانه بومی نباید به موضوعات کشوری بپردازد؟

    دوم اینکه مصاحبه با ایشون در تهران نبوده بلکه در سفر به منطقه بوده است.

    سوم. موضوع مصاحبه به کل مردم ایران و جهان اسلام ارتباط دارد و مختص شهر و منطقه ای خاص نیست.

  • محمد

    باسلام وعرض خسته نباشیدخدمت بچه های لرستان خبر..وتشکربه خاطرمصاحبه که بادکترعباسی داشتند...خوشحالم که لرستان خبربه عنوان یک رسانه ی استانی درمورداتفاقات ووقایع فرا استانی بی تفاوت نبوده وسعی میکنه شاخه های خبری وتحلیلی خودش رودرحدفرااستانی گسترش بده...به امیدروزی که باگسترش این مجموعه تولیدتحلیل هاوخبرهای کشوری به طوروسیع دردستورکارقراربگیره...من ا...توفیق

  • رضا

    سلام هرچند با نظر دوستمون تا حدی موافق هستم در نگاه بومی داشتن رسانه ها اما خوب بدونید اقای عباسی یک نخبه بومی محسوب میشه ایشون ازنایی هستن و اهل استان خودمون هست

  • عمارنامه

    با سلام و احترام؛
    مطلب شما در پایگاه اینترنتی و بسته فرهنگی عمارنامه منتشرگردید.
    http://ammarname.ir/node/92080
    ما را از بروزرسانی خود آگاه
    و با درج بنر و یا لوگو در وبگاه خود یاری نمایید .
    موفق و پیروز باشید .
    http://ammarname.ir -- info@ammarname.ir
    یا علی

  • ایمان مظفری

    فرهیختگان لر ///زندگینامه دکتر لرزبان حسن عباسی را بخوانید****درود بر لرستانیهای غیور

  • ناشناس

    سلام
    اول:دوستان اشتباه نکنید، آدم بومی با خبر بومی متفاوته ؛ پس اصالت ربطی به موقعیت نداره.

    دوم: منظور بنده این است این خبر چه ربطی به حوزه خبرهای بومی استان داره، اگر میگید ما باید سراسری کار کنیم دیگه چرا لرستان خبر؟!!!
    و این نکته رو بگم ، فرق هست بین بازنشر خبر ملی با تولید خبر ملی!

    سوم: تا جایی که بنده سراغ دارم آخرین سفر استاد عباسی به استان 29 فروردین امسال بود. رفته بودن شهر ازنا
    شاید این مصاحبه رو اون موقع انجام دادید که قطعا اینجور نیست؟

    چهارم: اگر میخواید شماره شناسنامه، شغل و نام پدر و روز تولدش رو بهتون بگم تا بدونید بنده از این موضوع باخبرم که ایشون لر هستن و بچه ازنا

    پنجم استاد عباسی گویش لریشون فاجعه است(صرفا جهت شوخی) (آخه گفتید لر زبان)

    خلاصه شرمنده
    بحث اصلی بنده بیشتر به مورد دوم برگیرده!

  • محمد

    ببخشیددوست عزیزمگه روزنامه واشنگتن پست فقط خبرای واشنگتن رومیزنه یاآفتاب یزدفقط مطالب یزدرومیزنه یاصدای آمریکا فقط اخبارآمریکارومیگه....به نظرحقیر هرشبکه بومی میتونه باولویت کاربومی کارملی ودرصورت تواناییش فراملی انجام بده

  • ناشناس

    بخشیدم.
    ولی واشینگتن پست رسالت خودشو خبر جهانی گذاشته، آفتابه یزد هم همینطور، همینطور سایت های غیره و ذلک.
    ولی چون رسالت لرستان خبر کار بومی هستش، لزومی نداره زنگ بزنه به آقای عباسی موشک و پوشک بپرسه
    البته من میگم میشه کار ملی هم کرد ولی اینقدر سوژه ی بومی روی زمین ریخته که دیگه اقتصاد لیبرالی و موشک و پوشک معنی نداره.
    البته میشود که خبر ملی تولید کرد ولی دیگه اون موقع نمیشه داعیه بومی کار کردن داشت.
    ای کاش زنگ میزدید به مسئول بومی غیره و ذلک، بهش میگفتید مشکل یا پروژه غیره و ذلک رو چیکار کردی؟ ای کاش...

  • محمد

    اولویت کاربومیه...ولی درصورت توان کارفرااستانی بسیارمطلوبه...درموردرسالت یک سایت بومی هم نظرحقیر اینه که اولویت باکاربومیه نه محدودیت کاربومی باشه...درکل درصورت توان یک مجموعه رفت وآمدهای فرااستانی روبنده بیشترمی پسندم تاحصارفکری استانی

  • محمد

    همچنین نظرات ایشون درباب منافع ملی به آحاداین مرزوبوم ربط داره ومسئله ای غیربومی نیست...به نظرم همین نوع تفکرباعث انزوای لرستانه...بومی بومی نه به معنای اولویت بلکه به معنای محدودیت

  • ناشناس

    باشه. تفکر ما هم منزوی شد. ولی من پیاممو گفتم. دیگه خود دانید
    و من الله التوفیق

نظرات