برنامه ای جذاب در قالب های متفاوت
برگزاری «شهرآورد حجاب» در دانشگاه لرستان/ از "نهضت ما زنده ایم" تا ازدواج

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان گفت:برنامه بزرگ فرهنگی «شهرآورد حجاب، آوردگاه قُرب و غَرب» از تاریخ ششم اردیبهشت ماه آغاز شده و تا یازدهم اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.
علی ابراهیمی در گفتگو با لرستان خبر گفت: برنامه بزرگ فرهنگی «شهرآورد حجاب، آوردگاه قُرب و غَرب» از تاریخ ششم اردیبهشت ماه آغاز شده و تا یازدهم اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.
وی در خصوص چرایی برپایی "شهرآورد حجاب" گفت:مسئله تمدن سازی مسئله جدیدی نیست و ما در ادبیات حاکمان عموما با کلمه ای به نام تمدن مواجه میشویم و هدف حاکمان از طرح مسئله تمدن، ساخت یک جامعه پیچیده براساس شاخصه های مخصوص جمعیتی یک کشور و ملت است.
وی با اشاره به سوابق دیرپای تمدن ایرانی و اسلامی افزود:با گذار از تاریخ و رسیدن به حکومت قاجاری و پهلوی شاهد اثرپذیری بسیار زیاد تمدن اسلامی ایرانی از تمدن منحط غربی هستیم. تمدنی که با تلاش بسیار زیاد علمای اسلام و امت اسلامی در بستر تمدن ایرانی شکل گرفته بود، در این دوره در خطر انحطاط و انقراض قرار می گیرد.
ابراهیمی با اشاره به وقوع انقلاب اسلامی ایران، این رویداد را یک رویداد عظیم فرهنگی عنوان کرده و از آن بعنوان نقطه عطفی در انحطاط زدایی فرهنگ اسلامی ایرانی یاد کرده و افزود:انقلاب اسلامی مدعی بزرگ تمدن سازی است و این ادعا تنها با ترویج فرهنگ ناب اسلامی محقق خواهد شد و دانشگاه پایگاهیست که میتواند در ساخت تمدن نوین اسلامی تاثیر بسزایی داشته باشد. دانشگاهی که روزگاری محل پرورش خدمتکاران تمدن منحط غربی بود، امروز میتواند منشا جریان ساز تمدن نوین اسلامی باشد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان با اشاره به این نکته که دانشگاه اسلامی، توانایی تمدن سازی را دارد، ادامه داد: عفاف و حجاب شمشیری دولبه است که وجود آن، تداوم بخشنده سیر حرکت به سوی تحقق تمدن نوین اسلامی خواهد بود و نبود آن تسهیل کننده ی سیر بسوی انحطاط و غرب زدگی.
وی در خصوص شهرآورد حجاب گفت:شهرآورد حجاب یعنی میدان رزم میان سربازان جبهه غرب و سربازان جبهه قُرب، نبرد میان سربازان حیا و سربازان بی حیایی.
وی با اشاره به این نکته که گفتمان تمدن غربی جایگاهی در نظام جمهوری اسلامی ایران ندارد گفت:پیروزی سربازان جبهه حیا به میزان پشتیبانی ما از این جبهه بستگی دارد.
ابراهیمی در تشریح جزئیات برنامه های شهرآورد حجاب گفت:برنامه هایی که تدارک دیده شده، برخی ویژه برادران و برخی ویژه خواهران است و شهرآورد حجاب با پیاده روی بانوان محجبه و تجدید میثاق با شهدای گمنام در محل تپه شهدا تحت عنوان "نهضت ما زنده ایم" از ششم اردیبهشت ماه آغاز گردید.
شهرآورد حجاب، هفتم اردیبهشت ماه نیز با سخنرانی خانم چترعنبری پیرامون مقام زن در اسلام و غرب و همچنین سخنرانی سرکار خانم جودکی پیرامون روابط قبل از ازدواج دنبال شد و هشتم اردیبهشت ماه نیز حجت الاسلام علی سرلک، کارشناس مسائل جوانان و خانواده در سالن آمفی تئاتر علوم پایه دانشگاه لرستان در رابطه با موانع و مشکلات ازدواج و راهکارهای مدیریت خانواده در جمع خواهران و برادران دانشجو به سخنرانی خواهند پرداخت.
پایان بخش شهرآورد حجاب نیز مناظره دانشجویی پیرامون مسائل عفاف و حجاب در تاریخ یازدهم اردیبهشت ماه خواهد بود.
ابراهیمی با تشکر و قدردانی از زحمات تمام تشکلهای دغدغه مند دانشجویی و مسئولان دانشگاه، با تشکر ویژه از مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان افزود: ان شاء الله این برنامه، آغازگر جنبشی باشد برای حفظ و حراست از گوهر حیا، این یادگار ارزشمند حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و به اجرای چنین برنامه هایی در سطح دانشگاه و جامعه بسنده نشده و اکتفا نگردد.
خیلی دیر خبرشو نزدین؟؟
آفرین به غیرتتون حقا که با غیرتید حجاب رو باید جدی گرفت وگرنه جامعبه فنا میره به فکر ازدواج هم باشید...