مدیران استقلال و پرسپولیس در کنایه ای هوشمندانه از سرمربی دو تیم خواسته اند که از حاشیه فاصله بگیرند.

به گزارش افکارنیوز ، چند هفته قبل امیر قلعه نویی درست وسط حاشیه گرفتار بود؛ دعوا با علیپور، مسئله آل اشپورت و مافیای فدراسیون به شدت در ادبیات امیر قلعه نویی دیده می شد. آن روزها علی فتح الله زاده مصاحبه کرد: «امیر قلعه نویی تمرکزش را روی تیمش بگذارد»

امیر در واکنش به این حرف با پوزخند گفت: «اگر روی کارم تمرکز نداشتم که صدرنشین نبودم! »
***
دو شب پیش محمد رویانیان مصاحبه کرد: «علی دایی کمی تمرکزش را بیشتر کند و حاشیه ها را کمتر»

دایی در پاسخ گفت: «آقایان بدانند که من تمرکز کامل دارم»
***
دو اتفاق مشابه و احتمال دارد که دو نتیجه مشابه هم داشته باشد.

استقلال از صدر سقوط کرد و اگر و تنها اگر همه بازی هایش را هم ببرد باز هم با صدر فاصله دارد!

پرسپولیس هم حالا با کسر یک امتیاز و دو محرومیت یک جلسه ای برای دایی در معرض سقوط (احتمالی) قرار دارد و این البته منهای عدم تمرکز دایی است.

در واقع هر دو مدیر یک نکته را گوشزد کردند. رویانیان اعلام کرد دعواها را بگذار بر عهده من. دایی اما تلویحا قبول نکرد، کما اینکه امیر قلعه نویی هم قبول نکرد.

پرسپولیس هنوز سقوط نکرده است و این را نوشتیم تا دایی سقوط نکند. نوشتیم تا دایی ببیند اتفاق مشابهی درست پهلوی دستش رخ داده است. نوشتیم تا علی دایی چشم هایش را باز کند.

اتفاقا امیر قلعه نویی هم بر این باور بود که می تواند از پس همه چیز برآید. او هم تصور می کرد که یک تنه مافیا و علیپور و آل اشپورت و همه را ضربه فنی می کند اما او ضربه شد. فاصله با صدر جدول این را می گوید.

دایی هم باید بداند که تقسیم وظایف لازم است. برخی از وظایفش برعهده سرپرست تیم است، برخی دیگر به عهده محمد رویانیان و مدیر باشگاه برخی مدیر روابط عمومی و البته وظیفه دایی موفق شدن در مستطیل سبز چمن است. همین و بس…

علی دایی روی نقطه عطف است. او یا بالاتر از این می رود و بالاخره صدر را به اشغال خود درمی آورد یا اینکه با این حاشیه ها تیمش را پایین می کشد.

دستورالعمل و نتیجه کار امیر قلعه نویی پیش چشم دایی است. خواه درس گیرد، خواه ملال!
در کانال تلگرام لرستان خبر عضو شوید

نظرات