شاید بتوان گفت امروز گوگل قلب اینترنت است و لذا شما جهت استفاده از قلب اینترنت، می بایست ابزارهای گوگل را جهت پیشبرد پروژه هایتان بکار بندید.

به گزارش افکارنیوز ، استفاده ناکارآمد از اینترنت و تکنولوژی، دغدغه امروز بشر به شمار می رود و بدون شک یکی از بزرگترین مشکلات جوامع در برابر پدیده اینترنت، عدم آشنایی با کاربرد های فوق العاده کارآمد آن است. شاید بتوان گفت امروز گوگل قلب اینترنت است و لذا شما جهت استفاده از قلب اینترنت، می بایست ابزارهای گوگل را جهت پیشبرد پروژه هایتان بکار بندید، لذا در ذیل، ۲۵ ابزار کمتر شناخته شده گوگل، برای استفاده پژوهشگران و دانشگاهیان معرفی شده است.

۱: Google Scholar:


گوگل اسکالر یکی از ابزارهای پژوهشی گوگل جهت جستجوی مقالات تخصصی از بین صفحات مجموعه مجلات و پایگاه های علمی مختلف و البته با رعایت کلیه ملاحظات قانونی نشریات معتبر دنیاست. شما می توانید جهت نوشتن مقاله یا مطالعه مقالات دیگران از این منبع عظیم استفاده کنید.

۲: Google Patents:


آیا تا به حال به این فکر کرده اید که با مجموعه ای بی نظیر از اختراعات آشنا بشوید، اگر دوست دارید اختراعات بشری را تا امروز ببینید، گوگل پتنتز شما را با میلیون ها اختراع ثبت شده جهانی آشنا می کند. اگر تاکنون روی لینک کلیک نکرده اید، پیشنهاد می کنم خودتان را از دیدن این همه تصویر و نمودار دیدنی محروم نکنید.

۳: Google Books:


احتمالا با آن همه سروصدایی که سر قوانین کپی رایت گوگل بوک به وجود آمد، قبلا با آن آشنا شدیده اید، هزاران نسخه کپی شده کتاب هایی که رویای خواندن خیلی از آن ها، فقط در گوگل بوک قابل تصور است. ایجاد کتابخانه های شخصی و جستجو در بین موضوع بندی های فوق العاده گوگل، تنها امکانات ابتدایی ابزاری است که مطمئنا لذت داشتن یک کتابخانه آنلاین نامحدود را تحقق می بخشد.

۴: Google News Archive Search:


تاریخ همیشه بهترین مفسر زمان است. با این ابزار گوگل در زمان سفر کنید و در آرشیو اخبار دنیا گشت و گذار کنید. گاهی گشت و گذار در اخبار ۲۰۰ سال گذشته برای ما بسیار هیجان انگیز خواهد بود.

۵: U. S. Government Search:


این هم یکی دیگه از ابزارهای جستجوی خاص گوگل که البته بیشتر به درد ساکنان ایالات متحده می خورد و برای جستجو در اسناد و وب سایت ها دولتی به کار می رود.

۶: Google Custom Search Engine:


جستجوی پیشرفته در موتور جستجوی گوگل شاید بتواند تمام نیازهای تحقیقی شما را برطرف کند، قابلیت اختصاصی کردن موتور جستجوی گوگل از دیگر امکانات این ابزار است.

۷: Web History:


از ابزارهای هوشمند گوگل برای شخصی سازی کردن جستجوهای شما ایجاد شده است. ایده کار خیلی ساده است. ردپای شما در نت نشانگر علاقه مندی های شماست و گوگل با استفاده از همین ردپا مسیر های احتمالی دلخواه شما را برای آینده حدس می زند.

۸: Google Code Search:


جستجوگر اختصاصی و البته ممنوعه! کدسورس های متنوع از سرتاسر وب. نمایشی دلپذیر از مجموعه هایی رویایی برای تمامی برنامه نویسان و توسعه دهندگان وب است. البته به درد پروژه های دانشجویی بچه های کامپیوتر نیز می خورد. البته اگر کپی پیست تنها نباشد!

۹: Google Mobilizer:


یکی از راه هایی که به شما کمک می کند تا بتوانید در تمام مکان ها از وب و صفحات استفاده کنید، گوگل موبایلز است. اما آیا تابحال پیش آمده در هنگام استفاده از تلفن همراه با صفحات ناسازگار وب برخورد کنید. این امکان گوگل به شما کمک می کند تا هر صفحه ای از وب را بصورت ایده آل در گوشی های مختلف ببینید. حالا شما می توانید در هر زمان و مکانی به صفحاتی دلپذیر دسترسی داشته باشید.

۱۰: Notebook:


من که همیشه از داشتن یک دفتر یادداشت همیشه همراه با امکانات عالی لذت برده ام. شما چطور؟

۱۱: SketchUp:

اگر شما از جمله دانشجویان رشته های مهندسی مانند معماری هستید که این مطلب را می خوانید می توانید از این به بعد طراحی و ساخت مدل های سه بعدی تان را هم در امپراطوری گوگل انجام دهید.

۱۲: Alerts:


ممکن است حوزه پژوهشی کار شما مستلزم دریافت اطلاعات به روز در موضوع خاصی باشد، یک سورپرایز دیگر از گوگل، " گوگل آلرتز" است! با استفاده از این ابزار چنانچه در موضوع مشخص شده اطلاعاتی منتشر شود شما اولین نفری خواهید بود که از آن مطلع می شوید. فکر کنید تمامی فیدهای دنیا را جمع کردند و شما براساس موضوع دلخواهتان اطلاعات بدست می آورید.

۱۳: Desktop:


هر چیزی که نیاز دارید در جلوی چشمان شماست. دسترسی آسان به همه ابزارهای مورد استفاده در نزدیک ترین مکان ممکن یعنی دسکتاپ شما، مطمئنا بر سرعت انجام تحقیقاتتان کمک خواهد کرد.

۱۴: Google Pack:


مجموعه ای از نرم افزارهای گوگل را می توانید در این بخش به صورت یک پکیج دانلود کنید.

۱۵: iGoogle:


ابزاری جهت شخصی سازی سرویس های گوگل به شمار می رود، شما می توانید جیمیل و صفحه فیس بوکتان را در اینجا جمع کنید و چک کنید.

۱۶: Browser Sync:


آیا شما هم از جمله افرادی هستید که از مرورگر محبوب فایرفاکس استفاده می کنند؟ ! از این افزونه مطمئنا لذت خواهید برد.

۱۷: Base:


محتوای پژوهشی خود را در وب بارگذاری و آن را با جهانیان با اشتراک بگذارید. لذت به اشتراک گذاری همواره با یادگیری همراه است.

۱۸: Web Accelerator:


امکانی ویژه از گوگل که با استفاده از آن می توانید سرعت دسترسی خود را به صفحات وب افزایش دهید.

۱۹: Google Docs:

یک امکان عالی دیگر از گوگل برای ایجاد و مدیریت آنلاین مستندات شما، با قابلیت تنظیمات و شخصی سازی هر چه بیشتر و البته به اشتراک گذاری آن در بین گروه های کاربری، گوگل داکز است.

۲۰: Send to Phone:


یکی از برترین سرویس های ارسال پیامک از طریق وب به تلفن های همراه، که البته فقط در ایالات متحده قابل استفاده است و به درد کاربران ایرانی نمی خورد.

۲۱: GrandCentral:

برقراری ارتباطات با تمامی نقاط دنیا با ارزانترین روش ممکن یکی از موضوعاتی است که در پیشبرد پروژه های تحقیقاتی بسیار تاثیر گذار است. استفاده از این سرویس اگرچه بهترین و در دسترس ترین سرویس موجود در وب نیست، اما با توجه به امکانات عالی و البته پشتیبانی غول دنیای وب در پشت سرش رقیبی سرشناس برای فعالین این حوزه در آینده بشمار خواهد رفت.

۲۲: Google Sites:


تا به حال به این فکر کرده اید که برای عرضه و اشتراک مطالب خود در قالب یک تیم پروژه با افرادی که دور از آنها زندگی می کنید، استفاده از یک سایت می تواند روش سودمند برای تعامل بین اعضای تیم باشد. اگر دوست دارید با کمترین سواد فنی یک محیط تعاملی جذاب داشته باشید، می توانید سایت خود را در اینجا راه اندازی کنید.

۲۳: GTalk:


این همان یاهومسنجر گوگل است، البته به اسم گوگل تالک. کیفیت صوت آن از یاهو مسینجر بهتر است و یک ابزار ابتدایی با کارکرد های فوق العاده برقراری یک ارتباط چند رسانه ای با هر نقطه از دنیا. بدون شک گوگل تالک راه حلی ارزان و مطمئن برای تبادل اطلاعات علمی شما خواهد بود.

۲۴: Pinyin IME:

محصول خاص برای افراد خاص. اگرچه این یکی از تاثیرگذارترین ابزار برقراری ارتباط در چین محسوب می شود و به نوعی یکی از پرکاربردترین محصولات گوگلی است اما در صورتی برای شما مفید واقع می شود که پروژه های تحقیقاتی شما به نوعی با بزرگترین صنعت رو به رشد دنیا در ارتباط باشد، بهترین راه حل برای برقراری ارتباط شما با دنیای زبان چینی و مترجمی که نیازهای زبانی شما را تا حدودی رفع می کند.

۲۵: Babelplex:


اگرچه آخرین ابزار معرفی شده ما برای گوگل نیست ولی گوگل بخوبی از آن استفاده می کند. یک ابزار مترجم قوی برای واژگان تخصصی که بیش از ۲۹ زبان زنده دنیا را پشتیبانی می کند.
در کانال تلگرام لرستان خبر عضو شوید

نظرات