جریان اصولگرایی می تواند امروز به خود ببالد که در مسیر مبارزه با مفاسد جریان انحرافی ازهمه جلوتر بوده و همچنان اصولگرایان پرچمدار مبارزه با مفاسداقتصادی هستند.

حمید بقایی متولد 1348 شمسی در شهر همدان است. بقایی ظاهرا در سال‌های پایانی جنگ ایران و عراق، در وزارت اطلاعات و در ستاد «مدیریت مناطق بحران»در کنار مشایی کار می‌کرده و سپس در یکی از معاونت های دیگر این وزارتخانه مشغول بکار شده و در سال ۱۳۷۲ به وزارت کشور منتقل گردید.البته نقل قولی نیز وجود دارد که نامبرده اصلا در این نهاد امنیتی مشغول به کار نبوده است و در بدو ورود به دانشکده این وزارتخانه به خاطر برخی مسائل اخراج می شود .علی ایحال  وی در سازمان‌های دولتی مختلفی از جمله سازمان صدا و سیما و مشخصا رادیو پیام، سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در  زمان ریاست مشایی، وزارت علوم و ریاست سازمان میراث فرهنگی و همچنین معاونت رییس جمهور در زمان احمدی نژاد دارای مسئولیت بوده است.

به گزارش سراج24 بقایی از آن دست افرادی است که به ناگهان وارد چرخه مدیریتی در کشور شد. اما آنچه واضح است، آغاز همراهی رسمی و علنی مشایی و بقایی در رادیو تهران بوده است.

مشایی پس از خجسته و خرمی مدیر رادیو تهران شد. کارکنانی که زمان ریاست مشایی در رادیو تهران در این شبکه فعالیت می‌کردند، خاطرات زیادی از حمید بقایی دارند. خاطراتی که از مشاور بودن بقایی آغاز و به مسئول سایت رادیو تهران شدن می‌رسد.البته گفته می شود به دلایلی پس از مدتی بقایی ازاین مجموعه خارج شده است.

زیر سایه مشایی

اسفندیار رحیم مشایی شانه‌به‌شانه شهردار وقت خبرساز می‌شد. شهردار که ردای ریاست‌جمهوری پوشید، مشایی هم همراهش بود. اسفندیار رحیم مشایی به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری رفت. البته در همان زمان ریاست مشایی بر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران بقایی با مدرک دیپلم ! بعوان معاونت آی تی سازمان مذکور قرار گرفت که البته در همان زمان مورد اعتراض بسیاری از دلسوزان قرار گرفت که البته هیچ تاثیری نداشت!

صبر 4 ساله بقایی به پایان رسید و او با حکم مشایی به قائم مقامی سازمان رسید.

حالا بقایی هم مدیر شده بود! مدیری که رسانه‌ها با او مصاحبه می‌کردند و نامش کم‌کم در حلقه یاران احمدی‌نژاد جای می‌گرفت.

بقایی به خوبی قدر این موقعیت را دانست و هرچه می‌گذشت، به مشایی نزدیک‌تر می‌شد. مشایی در گذرگاه‌های خطرناکی مثل رادیو تهران بقایی را حمایت کرده بود و چه بسا اگر حمایت‌های شخص مشایی نبود، بقایی هرگز رویای مدیریت را هم نمی‌دید. چه رسد به واقعیت عیانی نظیر قائم مقامی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری!

پس به جا بود که بقایی قدردان محبت مشایی باشد

نوبت به بقایی رسید

به هر روی احمدی‌نژاد ردای ریاست دولت دهم را پوشید و مشایی راهی نهاد ریاست‌جمهوری شد. حالا نوبت بقایی بود که پله بعدی ترقی را طی کند. حمید بقایی به حکم رئیس دولت رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و امور گردشگری شد.

قرعه ریاست بالاخره به نام بقایی افتاد تا دوباره تغییرات گسترده‌ای در بدنه سازمان به راه بیفتد.

یک شغل دیگر تقدیم به دوست مشایی

دیری نگذشت که بقایی به حکم احمدی‌نژاد با حفظ سمت به عنوان سرپرست دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد منصوب شد تا به باشگاه چندشغله‌های نزدیکان رئیس دولت بپیوندد.

بقایی با اعمال تغییرات گسترده در این سازمان‌ها افراد نزدیک به خود را منصوب کرد که البته منطقه آزاد کیش در این میان دو تغییر مدیرعامل را تجربه کرد.

همای سعادت بالای سر بقایی

همای سعادت همچنان دور سر بقایی می‌چرخید و این بار او سمت جدید و البته بسیار مهمی کسب کرد. رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به عنوان نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور آسیا منصوب شد.

محمود احمدی‌نژاد با صدور احکام جداگانه‌ای نمایندگان ویژه رئیس‌جمهور را در امور خاورمیانه، آسیا، دریای خزر و افغانستان منصوب کرد.

در این احکام اسفندیار رحیم‌مشایی به عنوان نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور خاورمیانه، حمید بقایی به عنوان نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور آسیا، محمدمهدی آخوندزاده به عنوان نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور دریای خزر و ابوالفضل زهره‌وند به عنوان نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور افغانستان منصوب شدند.

این موضوع واکنش‌های بسیاری را از سوی مقامات عالی‌رتبه نظام در پی داشت تا اینکه محمود احمدی‌نژاد مجبور شد حکم خود را پس بگیرد و نمایندگان ویژه را به مشاورین خود تغییر نام دهد.

بقایی همانند رئیس خود هیچ‌گاه خود را یک اصولگرا نمی‌دانست و اصولگرایان نیز هیچ‌گاه این افراد را جزیی از جریان اصولگرایی نمی‌دانستند.(مشرق)

پرونده بقایی

بقایی در سازمان میراث فرهنگی شاکیان زیادی داشت. در همان زمان، حجت الاسلام منتظری، رئیس دیوان عدالت اداری معتقد بود که «به دلیل انجام ندادن اقدامات در چارچوب قانون، به سازمان میراث فرهنگی اعتراض داریم، زیرا برای مردم ایجاد مشکل می‌کنند که منجر به طرح شکایت می‌شود، ما نیز در چارچوب قوانین و مقررات عمل می‌کنیم و در نتیجه یکسری از اقدامات میراث فرهنگی نقض می‌شود.»

پس از صدور رأی دیوان درباره تخلفات بقایی و صدور حکم قطعی، وی از اجرای آن استنکاف می‌ورزد و همین موضوع باعث می‌شود وی به چهار سال انفصال از خدمات دولتی محکوم شود.

احمدی‌نژاد اما در مراسم تودیع و معارفه رییس سازمان میراث فرهنگی در شرایطی که خبر حکم انفصال بقایی منتشر شده بود، از معاون اجرایی خود به دلیل خدماتش در دوران ریاست بر سازمان میراث فرهنگی و گردشگری تشکر کرد و گفت: بدانید بنده به عنوان کوچک‌ترین ملت ایران تا روزی که هستم مدافع مستحکم، ‌محکم و قاطع مجموع خدمات شما خواهم بود. وی باوجود صدور حکم اولیه انفصال از خدمات دولتی برای بقایی درباره ادامه حضور وی در دولت در پیام صریحی برای دیوان عدالت اداری تاکید کرد: ان‌شاءالله خدمات وی در حوزه معاونت اجرایی و مسوولیت‌های گوناگون به ملت و اسلام عزیز ادامه پیدا می‌کند.این حمایت‌های احمدی نژاد طی دوران ریاست جمهوری باعث می‌شد که کار دیوان عدالت اداری و قوه قضاییه برای رسیدگی به شکایات علیه بقایی به کندی پیش برود وگرنه قوه قضاییه در چند سال گذشته به بزرگترین پرونده­های جمهوری اسلامی رسیدگی کرده است و بدون توجه به جایگاه افراد آنان را محاکمه کرد. نمونه عینی آن محمدرضا رحیمی، معاون اول دولت احمدی نژاد، است که به پنج سال حبس محکوم شد. در نتیجه می­توان گفت که قوه قضاییه عزم جدی برای مبارزه با فساد را در برنامه­‌های خود دارد و از اسم و رسم هیچ­کس ترسی ندارد.

لزوم بررسی جدی پرونده اقتصادی جریان انحرافی

همزمان با بازداشت حمید بقایی که از چهره های بسیار نزدیک به مشایی و احمدی نژاد به حساب می آید به نظر می رسد لزوم بررسی پرونده اقتصادی و مشکلات مالی جریان موسوم به انحرافی باید بش از پیش مورد بررسی قرار بگیرد مسائل مالی که در همان زمان بارها و بارها توسط رسانه های اصولگرا و چهره های این جریان مطرح شد ولیکن به دلیل نوع برخوردهای رییس دولت وقت و و انگ زنی عوامل این جریان به رسانه ها و چهره های اصولگرا و  فشارهای بیش از اندازه به قوه قضائیه و همچنین لزوم حفظ آرامش کشور آنچنان که باید و شاید مورد بررسی قرار نگرفت و لیکن طی 2 سال گذشته که از عمر دولت دهم به پایان رسیده و با محکومیت رحیمی و این بار با بازداشت بقایی قوه قضاییه نشان داده که فارغ از نام ها و مسئولیت ها به شدت به دنبال برخورد با فساد است هر چند که در آن زمان به دلیل فشارهای احمدی نژاد برخی پرونده مسکوت ماند ولی مسکوت ماندن نشان از مختومه شدن پرونده نیست و پرونده فساد توسط قوه قضائیه حتی اگر سال ها از آن بگذرد مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

درادامه به برخی مسائل مربوط به جریان انحراف که شاید درآن سال ها کمتر مورد توجه قرار گرفته باشد اشاره می کنیم.باشد که روزی پاسخی به آنها داده شود.

ماجرای ساخت وسازهایی با پول بیت المال توسط عنصر انحرافی

یکی از عناصر ساکت جریان انحراف در دولت وقت که از قضا ارتباطاتی بسیار خوب از کانال مرعشی و جاسبی و برخی اعضای کارگزاران با خانواده هاشمی داشت به ساخت و ساز گسترده آپارتمان با پول معاونت تحت امر خود در 2-3 سال پایانی دولت مشغول بود . وی معتقد بود که بیشترین خدمت را به مردم رضا شاه کرد.اگر رضا شاه نبود ما هیچ نبودیم.شناسنامه نداشتیم. ما همه مدیون او هستیم.باید مثل رضا خان عمل کنیم!

وحشت از دستگیری چهره مهم بانک مرکزی

بعد از دستگیری (پ) از مسئولان مهم بانک مرکزی در سال 90 جلسه ای با حضور لیدر جریان انحراف و(ب)و افرادی نظیر (ج.ب)،(م.ص)،(ع.ج) و... تشکیل می شود که محور مباحث این جلسه دستگیری فرد نامبرده بوده است . دراین جلسه یکی از حاضرین می گوید:ما فکر نمی کردیم سمت دولت بیایند.با دستگیری (پ)به ما اخطارداده اند. اگر کوتاه بیاییم به سمت ما هم خواهند آمد.(پ) همه مسایل را متوجه ما می کند.باید مطرح کنیم او تحت فشار است . البته اینکه تمام صورت جلسات توسط(پ) از بین رفته جای شکرش باقیست!

بلاروس حیات خلوت جریان انحرافی

در پی سفر اسفندیار رحیم مشایی به عنوان نماینده ویژه دولت وقت ایران به کشور بلاروس و با پیگیری های وی، بیش از 700 هزار متر از مرغوبترین زمین های شهر مینسک پایتخت کشور اروپایی بلاروس در اختیار شرکت سمگا قرار گرفته است.

مشایی در بلاروس

بهانه واگذاری این زمین به شرکت سمگا(در ادامه در مورد این شرکت توضیحاتی داده خواهد شد) که از سوی چند نفر از معاونین سابق مشایی و آقا زاده های وابستگان به وی اداره می شود، ساخت یک دهکده با سبک ایرانی در این زمین ها بوده است.

همچنین نکته جالب توجه در جریان تاسیس شرکت "پرسپولیس اینوست" از سوی شرکت سمگا، پیوند نزدیک مجموعه افراد فعال در جریان فتنه و  اطرافیان رحیم مشایی با یکدیگر است.

شرکت سرمایه گذاری پرسپولیس با سرمایه اولیه یک میلیون روبل در سال 1388 از سوی دولت جمهوری اسلامی ایران (با نمایندگی سفارت ایران در بلاروس) در شهر مینسک به ثبت رسیده است و سپس دو زمین واگذار شده 70 هکتاری جهت ساخت یک دهکده توریستی و یک زمین 10 هزار متری جهت ساخت یک هتل 5 ستاره به این شرکت که هر دو در بهترین موقعیت های مکانی شهر مینسک هستند بر اساس موافقت آقای رحیم مشایی به شرکت سمگا (هلدینگی که بانک گردشگری زیر نظر آن فعالیت می کند) واگذار شده است.

این موضوعی است که تا به امروز که 2 سال از اتمام دولت دهم گذشته است هنوز اطلاعات خاصی از آن در دست نیست و معلوم نیست سرنوشت این زمین ها به کجا رسیده است؟

 2- پس از واگذاری این زمین مجموعه پیگیری هایی نیز از سوی این جریان جهت اعطای وام ارزان قیمت جهت ساخت این مجموعه ها در بانک توسعه صادرات صورت گرفته که نکته جالب توجه آن تلاش برای اعطای وام از یک بانک ایرانی جهت ساخت هتل و متعلقات آن (کازینو، بار و...) در یک کشور اروپایی است.

3- نگاهی به ترکیب هیات مدیره این شرکت به خوبی نشان دهنده پیوندهای پنهان این جریان با تیم هاشمی و خاتمی است.

در این شرکت "مرتضی بانک" معاون وقت حسن روحانی و استاندار استان کرمان در دوره هاشمی رفسنجانی "ریاست هیات مدیره" را برعهده دارد. بانک در دوره انتخابات میرحسین موسوی ریاست ستاد انتخاباتی حزب وابسته به هاشمی رفسنجانی (حزب اعتدال و توسعه) را برعهده داشت و مهدی جهانگیری(برادر معاون اول فعلی رییس جمهور) مدیرعامل سمگا رییس اداره منابع انسانی وی در دوره استانداری بود.

همچنین حسین هاتفی فارمد معاون صنایع دستی مشایی در دوره ریاست سازمان میراث فرهنگی نیز مدیرعاملی این شرکت را برعهده گرفته است. هاتفی همچنین ارتباطات نزدیکی با برخی شرکت های اصلی گروه العقیلی (مفسد اقتصادی مورد ادعای دولت و مقیم دبی ) در ایران دارد.

بسیاری از اعضای هیات مدیره شرکت سمگا مانند احسان تابش (آقازاده فردی که قبلاً مشایی معاونت وی را در وزارت کشور برعهده داشته است) و از 90 به عنوان نماینده بخشی از سهام سازمان میراث فرهنگی به عنوان عضو و نایب رییس هیات مدیره سمگا مشغول به کار شده نیز در سفرهای گوناگون به بلاروس به پیگیری وضعیت زمین های واگذار شده پرداخته اند.

4 - نکته جالب توجه اینکه در سایه غفلت نهادهای نظارتی و پس از طرح خبرهایی در هفته های اخیر در زمینه شرکت سمگا، این شرکت اقدام به فروش زمین های رایگان واگذارشده به خود، به چندین میلیون دلار نموده و خبر آن را در وب سایت خود منتشر کرد!

روابط با کارتل صهیونیستی و ماجرای فیاک

درباره ماجرای رانت خواری خانواده فیوضی بواسطه “شرکت کاغذی و پوششی ” «فیاک» پیشتر نیز برخی سایت ها اقدام به انتشار مطالبی نموده بوداما اینبار باوجود حساسیت های خاص در جامعه نسبت به فعالیتهای انحرافی در میان افرادی که به دولت نزدیک هستند این اطلاعات را از حساسیت بیشتری برخوردار ساخته است .

این خانواده و بواسطه آشنایی پانته آ فیوضی دختر یحیی فیوضی و یکی از سهام داران عمده این شرکت با اسفندیار رحیم مشایی توانسته اند پس از ثبت یک شرکت با سرمایه اولیه یک میلیون تومان دو روز بعد بواسطه حمایتهای مستقیم و تخلف‌های آشکار رحیم مشایی و حمید بقایی یک قرار داد ۴۰۰ میلیارد تومانی را به منظور ساخت تالارهای اجلاس بین المللی کیش بدست بیاورند .

اما ماجرای واقعی این قرارداد چیست ؟

اسفندیار رحیم مشایی و حمید بقایی پس از آنکه توانستند با نزدیکی به محمود احمدی نژاد بر سازمان مناطق آزاد همانند بسیار دیگر از نهادها و سازمانهای زیر نظر دولت چنگ اندازند از همان ابتدا انتصاب دوستان نزدیک و قدیمی خود را بر سازمانهای زیر مجموع این سازمان همچون سازمان منطقه آزاد کیش را آغاز کردند .

ورای عقد قراردادهای بی‌شمار چند صد میلیونی و میلیاردی که از ره آورد این انتصابهای دوستانه در این سازمانها داشته اند که از حوصله این گزارش خارج است یکی از این قراردادها مربوط به بناسازی تالارهای بین‌المللی کیش است که بنا بر آن، پروژه‌ای با نام «تالارهای بین‌المللی کیش» تعریف می‌شود که قرار است در آن «اجلاس سران کشورهای غیر متعهد » که ایران در نشست آینده آن میزبان و رئیس آن است برگزار شود.

این قرارداد خاص و مهم جهت طراحی و اجرا و ساخت به یکی از افراد نزدیک به مشایی به نام «یحیی فیوضی» با ترک تشریفات برای انجام این پروژه واگذار می شود.

این موضوع یعنی واگذاری پروژه‌ای با این ابعاد به یک فرد خاص از همان ابتدا با مقاومت بسیاری از سوی دستگاههای ناظر مواجه می شود که در نهایت حمید بقایی به عنوان دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری – صنعتی و ویژه اقتصادی دستور آن را می دهند که ضمن ترک تشریفات مناقصه این قرار داد بصورت آنی به خانواده فیوضی واگذار شود ! و پس از آن نیز طی یک «نامه خیلی محرمانه» سازمان منطقه آزاد کیش به مدیر عامل ««فیاک»» اطلاع می دهد که هرچه سریعتر شرکتی ثبت و نسبت به ساخت و چاپ مهر و سربرگ برای آن شرکت اقدام نمایند تا مکاتبات بین این سازمان و شرکت مذکور انجام و عادی گردد!

پس از آن بود که مکاتبات و عادی سازی توسط آن سازمان و خانواده فیوضی آغاز می گردد و رقم اجرای این پروژه بدون انجام هر گونه مطالعات فنی با پیشنهاد شخص «یحیی فیوضی» ، چهار هزار و پانصد میلیارد ریال در نظر گرفته می شود و پس از آن نیز مجددا با پافشاری اسفندیار رحیم مشایی و حمید بقایی، دستور داده می شود ، پروژه با رقم ۴۵۰۰ میلیارد ریال به آقای فیوضی واگذار و آغاز شود.

در همین زمان نیز با توجه به خروج اطلاعات وانتشار اخبار جسته و گریخته از این تخلف آشکار و رانت خواری میلیاردی آقای فیوضی سریعا برای زخمی کردن کار، اقدام به تجهیز کارگاه و مقداری گودبرداری پیش از انعقاد قرارداد می‌کند که بر پایه برآوردها در بهترین حالت نمی‌توان حجم کار را بیش از یک میلیارد تومان دانست و این در حالی است که وی در دو مرحله، ۵ و ۱۶ میلیارد تومان از منطقه آزاد کیش دریافت می نماید که این دریافتها در حالی انجام می گیرد که اصلا قراردادی هنوز در میان نبوده است!

در این میان نگاهی به تاریخ ثبت شرکت، تفاهم‌نامه و پرداخت پول می‌تواند جالب باشد:

الف) تاریخ ثبت شرکت ««فیاک»» کیش: ۱/ ۴/ ۸۹

ب) تاریخ انعقاد تفاهم‌نامه بین شرکت ««فیاک»» و منطقه آزاد کیش: ۳/ ۴/ ۸۹

پ) تاریخ صدور چک ۵۰ میلیارد ریالی به شرکت ««فیاک»»: ۵/ ۴/ ۸۹

پس از دریافت این مبلغ، شرکت ««فیاک»» کیش، بار دیگر شانزده میلیارد تومان دیگر درخواست می‌کند که این بار به رغم دستور مستقیم بقایی برای پرداخت هر چه سریعتر، مبلغی پرداخت نمی‌شود. این در حالی است که حجم عملیات انجام شده، توسط کارشناسان قابل ارزیابی است و شرکت ««فیاک»» بدون قرارداد و گذراندن مراحل قانونی، این مبلغ را خواسته است. جالب اینجاست که بقایی در دستور خود درباره این پروژه، هیچ گاه اشاره‌ای به گذراندن مراحل قانونی و تأیید پیشرفت کار نکرده و تنها به استناد درخواست پیمانکار، دستور داده است.

سرانجام به علت مقاومت مدیرعامل وقت آقای محبی در برابر این درخواست غیر قانونی، حکم برکناری نامبرده، در حالی که تنها یازده ماه از انتصاب وی گذشته بود، صادر می‌شود. و همچنین بقایی در پاسخ به اخطار‌های پیاپی اعضای هیأت مدیره منطقه آزاد کیش، یکی از معترضان را عزل و مورد غضب قرار می‌دهد.

بنا بر آنچه که گفته شد، اسفندیار رحیم مشایی و حمید بقایی با وجود آشکار شدن این اقدامات خلاف نص قانون، همچنان به انعقاد قرارداد با فیوضی به هر نحو ممکن اصرار داشته و حتی از بدنام کردن دولت و برخی از اعضای هیأت دولت برای دریافت مجوز ترک تشریفات هم مضایقه نکردند.

اکنون باید علت این مسئله را پرسید که دلیل این همه پای فشاری تیم دولت وقت برای عقد قرار داد و انجام پروژه‌ای با این ابعاد (۴۵۰۰ میلیارد ریال) با خانواده فیوضی در چیست ؟

خانواده فیوضی کیستند ؟

یحیی فیوضی یوسفی زاده ۱۳۱۶، معمار و نقاش ایرانی است. فارغ التحصیل دانشکده هنرهای زیبا در دانشگاه تهران بوده‌است و دکترای خود را در سال ۱۳۴۵ از دانشگاه تهران دریافت کرد. وی معماری و طراحی مجموعه‌های بسیاری را برعهده داشته، که یکی از آنها سالن اجلاس سران در تهران است. وی همچنین در نمایشگاه‌های متعدد نقاشی و معماری در ایران، ایتالیا و آمریکا شرکت داشته‌است. در میان پروژه‌های وی در خارج از ایران می‌توان به موزه کارولین لی در هیوستون تگزاس ایالات متحده و پروژه بزرگ صفا سیتی در همان کشور اشاره نمود. وی دارای تابعیت آمریکایی است و معمولا نیمی از سال را در آمریکا بسر می برد. وی دارای ارتباطات بسیار نزدیکی با لابی‌های ایرانی آمریکایی از جمله نیاک و هوشنگ امیر احمدی می باشد .پانته آ فیوضی یوسفی فرخان نیز زاده ۱۳۴۴ و آنطور که خود می گوید در رشته شهر سازی مدرک خود را از بهترین دانشگاه آمریکا گرفته و به پنج زبان صحبت می کند و در تمام دوران تحصیل نیز بورسیه بوده است !

«فیاک» یک پل ارتباطی

پس از آنکه با همه کش و قوسهای فراوان خانواده فیوضی موفق به اخذ این قرارداد و دریافت اعتبارات لازم می گردند و تمام داستانها در مطبوعات ورسانه‌ها به نام «فیاک» تمام می شود عینا و تمام اختیارات این پروژه از سوی «فیاک» و خانواده فیوضی به شرکت چند ملیتی و چند منظوره‌ای به نام «امسا» واگذار می گردد.

کمپانی «امسا» چیست ؟

کمپانی «امسا» یک کارتل عظیم اقتصادی – مهندسی و امنیتی می باشد که در ایالات متحده آمریکا ، اسرائیل و ترکیه فعالیتهای گسترده‌ای دارد .بیش از شصت درصد سهام این شرکت بین المللی که با نامها و اسامی مختلفی دربیش از سی کشور دنیا فعالیت دارد متعلق به سهامداران اسرائیلی و مابقی در اختیار سهامداران آمریکائی است.

این کمپانی عظیم همه کار انجام می دهد ، از آموزش جاسوسی و امنیت و دفاع شخصی و کنترل امنیت شهری در تایلند برای پلیس آن کشور گرفته تا اقدامات خصوصی امنیتی و حفاظت از اموال و اسناد برای ارتش آمریکا در عراق .

«امسا» همچنین از سال ۲۰۰۶ تا کنون یکی از بزرگترین مجریان ساخت و ساز شهرک‌های یهودی نشین در اسرائیل بوده است و هم اکنون در ترکیه نیز ضمن آنکه مجری تامینات و حفاظت از سفارت و کنسولگری اسرائیل می باشد در استانبول و آلانیا و آنکارا عهده دار پروژه انبوه سازی می باشد .

ضمنا «امسا» در آمریکا یکی از بزرگترین کارتلهای بخش انرژی و نفت می باشد و در جهت ساخت و ساز سازه‌های دریایی برای اکتشاف نفت فعالیت دارد ، همچنین «امسا» ، نیروی دریایی ارتش آمریکا را نیز در جهت ساخت شناورهای دریایی کمک می نماید .

چگونه پای «امسا» به کیش باز می شود ؟

در سال (۱۳۸۹) نمایندگان کمپانی «امسا» به منظور آشنایی و هماهنگی‌های لازم! بمدت دوماه در پوشش دیپلمات و بازرگانان ترکیه‌ای به ایران می آیند ، در تاریخ ۶ آبانماه و همچنین ۱۸ آذرماه در منزل سفیر ترکیه در ایران با اعضای هیات مدیره شرکت ««فیاک»» دیدار می نمایند .امری غیر متعارف! چرا که معمولا تجار و بازرگانان و مهندسین خارجی معمولا از منزل سفیر و یا سفارتخانه کشور خودشان برای محل دیدار وعقد قراردادها و آشنایی استفاده نمی نمایند همین امر بر شائبه دولتی بودن و محرمانه بودن دیدارها تاکید دارد .

 همچنین در طی اقامت دو ماه‌شان در ایران یکبار در ۲۶ آبانماه در مهمانسرای دفترمعاونت برنامه ریزی ونظارت راهبردی ریاست جمهوری در خیابان بهار تهران با آقای اسفندیار رحیم مشایی وبقایی وهمچنین بار دیگر نیز در ۶ آذر در مهمانسرای ریاست جمهوری در رامسر با آقایان مشایی و بقایی و محمد جعفر بهداد دیدار و گفتگو می نمایند!

پس از این دیدار‌ها می باشد که «امسا» تحت پوشش شرکت «فیاک» رسما وارد فعالیت ساخت و ساز «تالارهای بین‌المللی کیش» می گردد .

در پی افشای اسناد و مدارک تخلفات مربوط به پروژه تالارهای بین‌المللی کیش، پانته آ فیوضی، دختر مدیرعامل شرکت فیاک کیش، به همراه برخی دیگر از مدیران این شرکت از کشور خارج شدند.

موضوع فیاک کیش یکی از موضوعاتی است که باید بقایی از ابعاد پنهان آن پرده بردارد.

شرکت سمگا و ارتباط انحراف با کارگزاران سازندگی!

شرکت سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران مشهور به سمگا که در هفتم تیرماه 1388 با سرمایه 20 میلیارد تومان به ثبت رسیده و تأسیس شده است، ظرف مدت کوتاهی توانسته 6 شرکت اقماری بزرگ تأسیس کند. یکی از شرکت‌های مولود سمگا، بانک جدیدالتأسیس «گردشگری» است که در بدو تولد، سرمایه آن از 200 میلیارد به 600 میلیارد تومان افزایش پیدا کرده‌است.

اسفندیار رحیم مشایی و حمید بقایی جزو اولین سهامداران شرکت سمگا بوده اند و مدیر عامل این شرکت، مهدی جهانگیری(برادر معاون اول فعلی رییس جمهور و عضو مرکزیت کارگزاران)، معاون سابق مشایی در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری است. جهانگیری همان کسی است که در سال 87 پس از ماجرای مشهور حمل قرآن با موسیقی و دف، تحت فشار علما و اقشار متدین ناچار به استعفا شد.

بقایی- مشایی- جهانگیری در مراسم پذیره نویسی شرکت سمگا

جهانگیری پس از استعفا از معاونت سازمان میراث فرهنگی و جهانگردی، شرکت خصوصی سمگا را تأسیس کرد و با حمایت ویژه دولت، همکاری مالی حداقل 10 بانک، موسسه مالی و شرکت سرمایه گذاری را جلب کرده است. این شرکت ابتدا قرار بود با عنوان «صندوق سرمایه گذاری میراث فرهنگی و گردشگری» فعالیت کند، اما بعدا به نام «شرکت سرمایه گذاری میراث فرهنگی و گردشگری - سمگا» تغییر نام داد.

اسفندیار رحیم مشایی نه فقط تعدادی از سهام این شرکت خصوصی را خریداری کرده است، بلکه از نزدیک طرح‌های آنرا پیگیری و شخصأ به آنها سرکشی می‌کند.

مشایی و بقایی در اولین روز عرضه سهام شرکت سمگا، سهامدار آن می شوند، 19 اردیبهشت 1388.

رسانه ها درهمان زمان مواردی در مورد شرکت سمگا را مطرح کردند.

بنابه آگهی شماره شماره27433/ت32/88  روزنامه رسمی (بهمن 88)، اعضای هیات مدیره شرکت سمگا به همراه سوابق آنها، افراد زیر بوده اند:

•    آقای مهدی جهانگیری (نماینده نارپ ایرانیان، سهامی خاص)، مدیرعامل – معاون سابق آقای اسفندیار رحیم مشایی

•    آقای علی‌اصغر پرهیزکار از چهرهای بسیار نزدیک به مشایی و بقایی و همکاردر شهرداری در زمان احمدی نژاد(نماینده کانون جهانگردی و اتومبیل‌رانی جمهوری اسلامی ایران) - مدیرعامل سابق صندوق حفظ، احیا و مرمت آثار تاریخی، وی چند ماهی است با حکم بقایی مدیر عامل منطقه آزاد اروند شده است - عضو هیات مدیره

•    آقای محمدرضا حسنخانی (نماینده شرکت آساگستران خراسان سهامی‌خاص)، مدیرعامل بانک جدیدالتاسیس «ایران زمین»، نماینده مجلس هفتم - رییس هیات مدیره

•    آقای سید بهاءالدین حسینی هاشمی (نماینده سرمایه‌گذاری و تجارت امید سهامی‌خاص)، مدیرعامل بانک تات (مدیر عامل سابق بانک سرمایه و مدیر عامل اسبق بانک صادرات) - عضو هیات مدیره

•    آقای علی اکبر امین تفرشی (نماینده سرمایه‌گذاری پارس آریان سهامی‌عام)، عضو علی البدل هیات مدیره بانک پاسارگاد - عضو هیات مدیره

•    آقای مهندس رضا حمزه لو (نماینده سرمایه‌گذاری هزاره سوم سهامی‌عام)، مدیرعامل شرکت بازرگانی پتروشیمی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری ایران - عضو هیات مدیره

•    آقای مهندس محمدرضا کبورانی (نماینده سرمایه‌گذاری توسعه و عمران زاگرس چهارمحال بختیاری )، مدیرعامل سابق شستا - عضو هیات مدیره

اعضای هیات مدیره  سمگا در 25 بهمن ماه 89 با جایگزینی احسان تابش(چهره ای که گفته می شود به مشایی نزدیک است) به جای پرهیزکار به عنوان نماینده کانون جهانگردی و اتومبیلرانی در هیات مدیره ابقا می شوند (آگهی شماره شماره39169/ت32/89 روزنامه رسمی).

بازدید اسفندیار رحیم مشایی (رئیس دفتر رئیس جمهور) از پروژه های سمگا در فرودگاه امام خمینی، اول تیر 1389

 

شرکت سمگا که در زمان دولت قبل تاسیس شد با مدیریت کارگزارانی هم اکنون یکی از شرکت های فعال در حوزه گردشگری است که بانک گردشگری که در زمان دولت گذشته تاسیس شد نیز از زیر مجموعه های آن می باشد و عملا این شرکت در حوزه شرکت های معظم جریان کارگزاران می باشد. حال سوالی که مطرح می شود این است که رابطه برخی اعضای جریان انحرافی با این شرکت در گذشته و امروز چه بوده است؟ آیا نمی توان به رابطه این جریان و کارگزاران در طی سال های گذشته پی برد؟ این موضوع که این جریان مفسد اقتصادی که با نام انحراف شناخته می شوند بارها توسط اصولگرایان مطرح شد و امروز نوبت قوه قضائیه است که پرده از رازهای ارتباط این دو جریان با یکدیگر بردارد.

 

خروج عتیقه از کشور

در ادامه بررسی سریال مفاسد اقتصادی منتسب به جریان انحراف به موضوع عتیقه جات می رسیم. گفته می شود مافیای خروج عتیقه جات و اشیای تاریخی از ایران از گذشته تا به امروز دست یک جریان مافیایی خاص بوده است که پس از حاکم شدن جریان انحراف این جریان نیز بعنوان  باندی بسیار کوچک در این موضوع فعال شده است. به نظر می رسد این جریان با توجه به اینکه مدت 8 سال مدیریت میراث فرهنگی کشور را بعهده داشته است لازم است توضیحاتی دراین زمینه ارائه بدهد که ارتباط این جریان با برخی خبرها که بعضا شنیده می شد نظیر کشف یک کانتینر عتیقه در ترکیه و یا برخی عزل و نصب های خاص در مدیریت موزه ها و ... چیست؟ شاید هم اصلا ارتباطی نباشد و همان یک باند دراین زمینه فعال باشد! البته ارتباطات سیاسی این جریان با سایر جریانات در این زمینه قابل تامل است.

اقتدار قوه قضائیه در برخورد با مفسدین

علی ایحال ذکر کردن تمامی مواردی که طی سالیان گذشته بارها و بارها توسط اصولگرایان بعنوان پرچمداران مبارزه با مفاسد اقتصادی در رسانه های مختلف دراین مقال نمی گنجد.جریان اصولگرایی می تواند امروز به خود ببالد که در مسیر مبارزه با مفاسد جریان انحرافی ازهمه جلوتر بوده و همچنان اصولگرایان پرچمدار مبارزه با مفاسداقتصادی هستند. از دیگر سو نیز باید گفت که قوه قضائیه جمهوری اسلامی با هیچ کس در راستای اجرای عدالت و برخورد با مسائل فساد مالی تعارف ندارد. تاکنون دوتن از معاونان اصلی دولت قبل بازداشت شده اند. و این خود نشان از این دارد که دولت ها با همه رانت هایی که ممکن است در اختیار داشته باشند از تیررس قوه قضاییه در امان نیستند. برخورد های قوه قضاییه در قریب به اتفاق موارد از جمله محاکمه مهدی هاشمی  که فرزند یکی از نامی ترین افراد حاضر در انقلاب است نوید دهنده این موضوع است که جمهوری اسلامی در حال رسیدن به سطحی از اقتدار در برخورد با مفاسد است که این موضوع خود سبب خواهد شد که مردم بعنوان ولی نعمتان انقلاب همچنان پایبند به نظام باقی بمانند. منبع:‌سراج 24

در کانال تلگرام لرستان خبر عضو شوید

نظرات