سرابی به نام رسانه های بیگانه

دیگر داستان این دخترک فراری سینما و بردگی جنسی او برای رسانه‌های غربی داستانی نخ‌نما برای ایرانیان شده است هرچند عده‌ای هنوز می‌کوشند او را تطهیر کنند،

به گزارش لرستان خبر،  شاید اگر دوران جنگ رادیو بعث عراق با کسی از ایرانی‌ها حال هرکسی که می‌خواست باشد، از سیاستمدار تا هنرمند سینما و تلویزیون مصاحبه‌ای انجام می‌داد بلافاصله برچسب می‌خورد و همه آن فرد را  خائن و نفوذی می‌دانستند.
 
 
جنگ که تمام شد باز هم اگر چنین اتفاقی می‌افتاد هیچ تغییری در تعابیر عمومی  و نسبت به چنان رفتاری نبود؛ یعنی اگر گفت‌وگوی ساده‌ای با رسانه  دشمن تحت هر عنوانی  صورت می‌گرفت با آن برخورد می‌کردند، اما کم کم آن حساسیت‌ها رنگ باخت به طوری که این روزها کم نیستند اخباری که می‌شنویم درباره گفت‌وگو یا حتی حضور شخصیت‌های شناخته شده ایرانی در رسانه‌هایی که علنا  و آشکارا  عناد خودشان را با  ایران و ایرانیان رسانه‌ای می‌کنند و حتی بدتر از عناورزی، حمله به اعتقادات و باورهای دینی مردم جزء لاینفک برنامه‌های روتین آنها است.
 
 
 
ممنوع الفعالیت شدن خوانندگان به دلیل همکاری با سایت "رادیو جوان"
 
 
 
افرادی مانند سیدمحمد حسینی طباطبایی از جمله مجریانی که با وجود محبوبیت و آزادی عمل در اجراهایش، به طمع پیشرفت ایران را ترک کرد  و به آغوش رسانه‌های بیگانه رفت اما این همه ماجرا نبود او کم کم مجبور شد  برای بقا و ماندن  در فضای رسانه‌های معاند  دست به هرکاری بزند و یا شاید گلشیفته فراهانی بارزترین چهره از این نوع فریفتگان سراب رسانه‌های غربی باشد؛
 
 چهره‌ای که هرچند در فضای اسلامی تربیت نشد اما درسینمای ایران آن‌چنان به او پر و بال دادند و میدان برای حضور پیدا کرد که به چهره‌ای شناخته شده درآمد، او رفتن  به سمت غرب و بازی با  بازیگران هالیوودی را نسبت به همه ارزش‌های اسلامی ترجیح داد اما همبازی شدن با  چهره‌های مشهور همه  چیزی نبود که در انتظار فراهانی بود؛ دیگر داستان این دخترک فراری سینما  و بردگی جنسی او برای رسانه‌های غربی داستانی نخ‌نما برای ایرانیان شده است هرچند عده‌ای هنوز می‌کوشند او را تطهیر کنند، ولی گویا این سریال ارتباط با رسانه‌های بیگانه برای اهالی سینما و تلویزیون  همچنان ادامه دارد  دعوت نامه‌هایی که این اواخر از طریق فضای مجازی و ایمیل‌های شخصی از طرف شبکه‌های خارجی برای عده‌ای از هنرمندان ارسال می‌شود، موجب شبهه دار شدن قضیه گردیده است.
 
 
 
 
بخصوص خبر خروج سه بازیگر جوان، صدف طاهریان و چکامه چمن ماه و مانی کسرائیان که پس از گلشیفته فراهانی، مینا لاکانی  و شبنم طلوعی  حساسیت موضوع را بیشتر کرد زیرا این باصطلاح هنرمندان هرچند اینجا از امکانات مالی و رسانه‌ای کشور بهره بردند و مانند پلکانی خود را بالا کشیدند تا شناخته شوند حالا متاثر از وسوسه شبکه‌ها و رسانه‌های بیگانه برای پول و شهرت  و یا به قول خودشان موقعیت بهتر از کشور خارج شدند و ترجیح دادند فعالیت هنری شان را در آن‌سوی آبها پی‌گیری کنند و به همه چیز پشت پا زدند!
 
 
مصاحبه هنرمندان و ورزشکاران و سیاسیون با شبکه های ماهواره ای
 
 
اما براستی چرا حساسیت ارتباط با رسانه‌های دشمن کم‌رنگ شده ؟!  چرا قبح  رفتار دیروز این‌گونه  شکسته شده  چنانچه هنرمندان و حتی بعضا سیاسیون تماس با رسانه‌های دشمن  برایشان  عادی و یا  به عنوان یک رزومه  مهم  تلقی می‌شود؟! چرا باید  با وجود ممنوعیت، به غیر از هنرمندان شاهد آن باشیم که فلان مسئول یا کارشناس با رسانه‌های بیگانه  مصاحبه داشته باشد و هیچ برخورد قاطعی درمقابل این قانون شکنی صورت نمی‌گیرد؟! چرا دیگر برچسب‌های گذشته به چنین افراد زده نمی‌شود؟! و چرا فضای ولنگاریسم رسانه‌ای به حدی رسیده که افراد شناخته شده به خصوص در عرصه رسانه  به راحتی با شبکه‌های معاند  وصل می‌شوند  و یا همکاری می‌کنند؟!
 
 
عکس های یادگاری "محمدرضا گلزار" در کنار خواننده های لس آنجلسی
 
 
دراینجا بهتر است به توصیه‌های رهبر انقلاب بیشتر تامل داشته باشیم که همواره  دلسوزانه نسبت به هجوم فرهنگی و نیرو گیری دشمن دراین عرصه تاکید داشته‌اند؛ نفوذ فرهنگی در رسانه‌های بیگانه مسئله‌ای است که  مقام معظم رهبری هم اخیرا به آن اشاره نموده‌اند و این نفوذ وقتی بیشتر نمود پیدا می‌کند که رسانه‌های بیگانه موذیانه عنان افکار را با اسب چهره‌های مشهور داخلی کشورمان به دست بگیرند و چهره‌هایی که دوست و دشمن را نمی‌شناسند و به هرقیمت  برای دیده شدن دست و پا می‌زنند را شکار می‌کنند؛ شاید لازم باشد برای این چهره‌ها قبل از چهره شدن و پس از آن درس دشمن‌شناسی گذاشت تا این چنین با یک تماس تلفنی یا ایمیلی به جبهه دشمن نروند و هیجان‌زده رگبار امواج ماهواره را با برند نام خود  به سمت مردم  ایران پرتاب نکنند.
 
 
 
 
شاید هنرمندانی که با رسانه‌های دشمن  گفت‌وگو  می‌کنند یا ارتباط دارند عمدتا به دلیل عدم آشنایی با قواعد بازی گرفتار شده‌اند و نباید زیاد از آنها توقع داشت اما این توجیه هم نمی‌تواند قانع کننده باشد و این‌که  چطور با وجود فعالیت رسانه‌ای نتوانستند رسانه دوست و دشمن را تشخیص بدهند قابل توجیه نیست. ماجرای این طیف افراد مانند کودکی است که در آغوش گرم مادر خود بزرگ شده و از دسترنج پدر ارتزاق می‌کند ولی با یک تشویق ساده از بیرون یا دادن یک آبنبات، جلوی چشم پدر و مادر، به آغوش دیگری می‌رود  و خود را به دشمن می‌سپارد و اینجا حس و حال  پدر و مادری که فرزندشان را با جان و دل دوست دارند را می‌توان درک کرد.
 
 
عکس های یادگاری ورزشکاران در کنار خوانندگان لس آنجلسی
 
 
در مقیاس بزرگتر نظام جمهوری اسلامی هم نسبت به هنرمندانی که گاه و بیگاه  دل به آغوش بیگانه دلخوش می کنند و فریب سراب آنها را می‌خورند همین وضعیت را دارد. به همین خاطر سخنگوی وزارت ارشاد در نشست خبری 4 آبان تاکید کرد هنرمندان از همکاری با رسانه‌های مستقل خارج از ایران خودداری کنند و براساس ضوابطی که از سال 85 ابلاغ شده هرگونه همکاری با شبکه‌های تلویزیونی و رادیویی در خارج از کشور ممنوع است. امیدواریم این تحکم و قاطعیت به غیر از مصوبه و نوشته  و نشست خبری درعمل هم اجرایی شود تا شاهد هدر رفتن سرمایه‌های بیت‌المال برای افرادی نباشیم که از گرده ملت بالا می‌روند تا در آغوش دشمن  جای بگیرند.
 
 
مصاحبه هنرمندان و سیاسیون با شبکه های ماهواره ای
 
منبع: فرهنگ نیوز
در کانال تلگرام لرستان خبر عضو شوید

نظرات