مدیر کمیته امداد شهرستان بروجرد:

لرستان خبر: مدیر کمیته امداد شهرستان بروجرد گفت: کمک‎های نقدی حامیان به ایتام تاکنون در شهرستان بروجرد بیش از دو میلیارد و 327 میلیون ریال که به حساب ایتام واریز شده است.

لرستان خبر، علی معظمی ظهر امروز در جمع ایتام بروجردی در بروجرد اظهار داشت: تعدادی از حامیان نیکوکار شهرستان بروجرد در پنج ماهه نخست امسال 19 گوسفند به مناسبت‎های مختلف بین ایتام این شهرستان توزیع کرده‌اند.

 

مدیر کمیته امداد شهرستان بروجرد گفت: طی پنج ماهه نخست امسال حامیان نیکوکار 19 راس گوسفند برای توزیع بین ایتام شهرستان بروجرد اهداء کرده‎اند.

 

وی با بیان اینکه حامیان نیکوکار این شهرستان علاوه بر واریز مبلغی به صورت ماهانه به حساب ایتام این فرزندان معنوی خود را در مناسبت‌های مختلف تنها نمی‌گذارند، افزود: افراد حامی و نیکوکار همواره یار نیازمندان و ایتام هستند و با کمک‎های خود از آنها حمایت می‎کنند.

 

معظمی یادآور شد: این گوسفندان به ارزش 84 میلیون 350 هزار ریال به مناسبت‎های مختلف میان ایتام توزیع کرده‎اند.

 

در کانال تلگرام لرستان خبر عضو شوید

نظرات