معاون استاندار لرستان:

اگر مسئولان در خور شأن مردم خدمت نکنند در دنیا و آخرت باید پاسخگو باشند

لرستان خبر: معاون سیاسی و امنیتی استاندار لرستان: فلسفه حضوری مسئولان خدمتگزاری به مردم است، بنابراین مسئولان موظف هستند در زمان مراجعه ارباب رجوع به دستگاه‎های اجرایی توجه ویژه‎ای به بحث حقوق شهروندی داشته باشند و اگر خدمات را در خور شأن مردم ارائه ندهند در دنیا و آخرت باید پاسخگو باشند.

لرستان خبر، سید سعید شاهرخی ظهر امروز در جلسه کار گروه صیانت از امنیت عمومی و حقوق شهروندی ضمن تبریک به مناسبت اعیاد مبارک قربان و غدیر در خرم‎آباد‎ اظهار داشت: با توجه به شاخص‎های شورای امنیت کشور استان لرستان در بحث امنیت عمومی در طی سال گذشته از جایگاه ویژه‎ای برخوردار است، همچنین براساس آمار ارائه شده، توسط نیروی انتظامی حداقل جرائم خشن در استان لرستان اتفاق افتاده است و استان دارای رتبه ممتاز است و به عنوان استان برتر شناخته شده است.

 

وی ادامه داد: براساس آمار کاهش 28 درصدی سرقت‎های مهم در استان سبب بهبود رتبه استان به میزان 8 پله شده است، همچنین با کاهش 35 درصدی سرقت‎ها رتبه استان 9 پله افزایش یافته است، به این ترتیب استان لرستان به لحاظ امنیتی و انتظامی و به کمک سربازان گمنام امام زمان از جمله استان‎های امن کشور به شمار می‏آید.

 

معاون سیاسی و امنیتی استاندار لرستان عنوان کرد: مجهز شدن خیابان‎های شهرستان خرم‎آباد به دوربین‎های مدار بسته و رصد کردن مستقیم اتفاقات از جمله اقدامات مثبت نیروی انتظامی در جهت احقاق حقوق شهروندی و ایجاد امنیت در سطح شهرستان است.

 

وی افزود: به منظور ارائه خدمات مطلوب‎تر به شهروندان روند انجام امور به مهندسی و کنترل مجدد نیازمند است، باید مردم نسبت به حقوق شهروندی خود آگاهی یابند، تا به این ترتیب رضایت‎مندی ارباب رجوع نسبت به نحوه ارائه خدمات دستگاه‎های اجرایی افزایش یابد.

 

شاهرخی اضافه کرد: برگزاری همایش و تشویق سمن‎ها با کمک حوزه امور اجتماعی و دبیرخانه کارگروه صیانت از امنیت عمومی و حقوق شهروندی باید اجرا شود، جمعیت هدف در آموزش و پرورش و دانشگاه‎ها قرار دارد، به این سبب دانشگاه باید برنامه قوی و مدونی را تهیه کنند، همچنین آموزش و پرورش می‏تواند، با اجرای برنامه‎های مشابه همیار پلیس در مدارس نتایج مفیدی را در خصوص آموزش حقوق شهروندی کسب کند.

 

وی اضافه کرد: کمیته نظارت موظف است، با ارزیابی صحیح از روند همکاری دستگاه‏های اجرایی در خصوص اجرای برنامه صیانت از حقوق شهروندی ادارات ممتاز را شناسایی کند، تا در اسفند ماه سال‎جاری تشویق نامه دستگاه برتر از طرف استانداری لرستان به وزارت خانه مربوطه ارسال شود.

 

شاهرخی با اعلام نارضایتی از روند همکاری برخی مدیران کمیته‎های اجرایی بیان داشت: مدیران این کمیته‎ها باید نسبت به وظیفه خود در اجرای امنیت عمومی و صیانت از حقوق شهروندی جوابگو باشند و در صورت کم کاری در روند انجام وظایف خود باید از سمت خود برکنار شوند و نیروی کارآمد جایگزین شود.

 

نظرات شما

ارسال نظر

|