ارسال نظر

رئیس اداره آب و فاضلاب سلسله مطرح کرد:

محروم بودن 36 روستا شهر سلسله از آب آشامیدنی

خبرگزاری لرستان خبر: دلیل محروم بودن 36 روستای باقی مانده در شهرستان از نعمت آب به حد نصاب نرسیدن جمعیت ساکن در این روستاها و در دسترس نبودن اعتبار کافی در این زمینه است که در صورت تدمین اعتبار لازم در سال آینده شاهد خدمت رسانی به اهالی این روستاها هستیم.

محمد صیفوری در گفت و گو با خبرنگار لرستان خبر در سلسله، اظهار کرد: شهرستان سلسله دارای 266 روستا است که از این تعداد 230 روستا از نعمت آب شرب بهداشتی بهره مند هستند.

وی افزود: بهره مندی بیش از 95 درصد از روستاهای سلسله از نعمت آب شرب بهداشتی بیانگر کارنامه قابل قبول و تلاش کارکنان اداره آب و فاضلاب در این شهرستان است.

صیفوری تصریح کرد: دلیل محروم بودن 36 روستای باقی مانده در شهرستان از نعمت آب به حد نصاب نرسیدن جمعیت ساکن در این روستاها و در دسترس نبودن اعتبار کافی در این زمینه است که در صورت تدمین اعتبار لازم در سال آینده شاهد خدمت رسانی به اهالی این روستاها هستیم.

رئیس اداره آب و فاضلاب سلسله بیان کرد: در سال گذشته به علت کاهش نزولات جوی چندین حلقه از چاه ها ی شهرستان خشک شدن و به همین دلیل شاهد کم آبی در سطح شهرستان بوده ایم که از مردم تقاضا داریم با صرف جویی در مصرف آب دیگران را در تأمین آب شرب بهداشتی یاری کنند.

وی با تقدیر از همکاری مجدانه دستگاههای قضایی و انتظامی شهرستان در برخورد با مصرف کنندگان غیر مجاز اظهار کرد: از مسئولان شهرستان طلب کمک و یاری می نمائیم تا بتوانیم مشکلات مربوط به مجتمع های آب رسانی سراب چنار بستام – جوانمرد – هنام و شهید مبشر را در خصوص انشعابات غیر مجاز مرتفع نمایم .

کد خبر: 66340

ارسال نظر