ارسال نظر

مدیرکل صدا و سیمای مرکز لرستان:

راهپیمایی روز قدس به صورت زنده در شبکه افلاک لرستان پخش می شود

مدیرکل صدا و سیمای مرکز لرستان گفت: راهپیمایی روز قدس در خرم آباد به طور زنده از شبکه افلاک و برخی شبکه های ملی سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش می شود.

 فتاح کمری ظهر امروز در جمع خبرنگاران در خرم آباد گفت: بیش از ۱۰۰ نفر از همکاران با استقرار دو واحد سیار تلویزیونی و چهار گروه در استودیوهای پخش و بیش از پانزده گروه خبری کار پوشش راهپیمایی روز قدس را در شهر خرم آباد و سایر شهرستان های استان انجام می دهند.

کمری به ویژه برنامه های رادیویی و تلویزیونی روز قدس اشاره کرد و افزود: ویژه برنامه های زنده راهپیمایی از شبکه افلاک و رادیو لرستان از ساعت ۹, ۳۰ دقیقه آغاز و تا پایان راهپیمایی ادامه دارد که در این برنامه ها علاوه بر پخش زنده راهپیمایی، با حضور کارشناسان، علما و اساتید به تحلیل پیام روز قدس، مسئله فلسطین و تاثیر گذاری نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بر موج بیداری ها در نقاط مختلف دنیا و سایر مسائل مرتبط با روز قدس پرداخته می شود.

وی پخش زنده راهپیمایی روز قدس را علاوه بر پخش زنده مراسم روزانه ترتیل خوانی قرآن کریم در ماه مبارک رمضان و پخش زنده مراسم شب های قدر در مصلای الغدیر خرم آباد را توفیقی معنوی و ماندگار برای رسانه استانی توصیف کرد و گفت: صدا و سیمای مرکز لرستان در ماه مبارک رمضان روزهای پر کاری را سپری کرده است که جا دارد، به همکاران این مرکز از این طریق خدا قوت بگوییم.

 

کد خبر: 31599

ارسال نظر