ارسال نظر

امام جمعه ازنا:

آزادی قدس آرمان مسلمانان جهان است

امام جمعه ازنا گفت: آزادی قدس شریف آرمان مسلمانان جهان است.

 حجت الاسلام علیرضا هراتی مطلق امام جمعه ازنا بیت المقدس را قبله اول مسلمین و آزادی آن را آرمان مسلمانان جهان دانست.

همزمان با سراسر کشور راهپیمایی روز قدس با حضور چشمگیر مردم ازنا از میدان شهید صادقی تا مصلی امام جعفر این شهرستان برگزار شد.

راهپیمایان با سردادن شعارهای مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا مسیرهای راهپیمایی را طی نموده اند و در پایان با صدور قطع نامه ۱۰ ماده ای پایبندی خود را به مقاومت ملت مظلوم فلسطین اعلام نموده اند.

حجت الاسلام حسن ورمزیاد دبیر ستاد زکات استان لرستان که در این مراسم به عنوان سخنران روز قدس سخن می گفت ضمن تقدیر و تشکر از مردم روزه دار ازنا راهپیمایی برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین را عبادت دانست و افزود: روز قدس نماد سربلندی حق در برابر باطل است که ملت مسلمان بدون واسطه مقامات رسمی فریاد استکبار ستیزی خود را به گوش جهانیان می رساند.

وی با انتقاد از سازشکاری برخی کشورهای عربی بیداری اسلامی را زمینه ساز برچیدن حاکمان مستبد این کشورها دانست که خواهد توانست مردم منطقه را از شر اسرائیل نجات بدهد.

انتهای پیام/۲۳۰۴/ن۲۰

کد خبر: 31809

ارسال نظر