حشمت الله شمس خرم آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حال حاضر ۱۶۰ کیلومتر خط تغذیه گاز در سطح استان لرستان در دست اجرا است.
وی با بیان اینکه در صورت بهره برداری از این میزان خط تغذیه گاز در لرستان زمینه گاز رسانی به بسیاری از روستاهای لرستان فراهم می شود، افزود: همچنین طی امسال نیز اجرای ۱۰۰ کیلومتر خط تغذیه گاز در استان در دستور کار قرار گرفته شده است.
سرپرست شرکت گاز استان لرستان در بخش دیگری از سخنان خود به میزان مطالبات شرکت گاز از مردم اشاره کرد و گفت: هم اکنون این شرکت بیش از ۴۳ میلیارد تومان از مردم، صنایع، دستگاههای دولتی، بخش کشاورزی، حمل و نقل، سی ان جی و… مطالبه دارد.
شمس خرم آبادی همچنین به پر مصرف ترین شهرهای استان به لحاظ استفاده از گاز اشاره کرد و گفت: هم اکنوان با توجه به جمعیت بالای مرکز لرستان این شهر پرمصرف ترین شهر استان در این زمینه محسوب می شود.
وی یادآور شد: همچنین شهرهای نورآباد و الشتر نیز کمترین مصرف گاز را در استان دارند.
ارسال نظر