ارسال نظر

۳۰ درصد زندانیان لرستان مربوط به جرایم مواد مخدر هستند

مدیر کل زندانهای استان لرستان گفت: در حال حاضر ۳۰ درصد زندانیانی که در زندانهای لرستان به سر می برند مربوط به جرایم مواد مخدر هستند.

محمدعلی محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حال حاضر ۳۰ درصد از جمعیت کیفری زندانهای استان لرستان را متهمان جرایم مواد مخدر به خود اختصاص داده اند.

وی با بیان اینکه همچنین بیش از ۲۶.۷ درصد زندانیان لرستان مربوط به سارقان دارای سابقه مصرف مواد مخدر است، عنوان کرد: جرایم علیه اشخاص و محکومیت های مالی به ترتیب ۱۳.۸ و ۱۲.۵ درصد جمعیت کیفری زندانهای لرستان تشکیل می دهند.

مدیر کل زندان های استان لرستان تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۱۷ درصد جمعیت کیفری زندانهای لرستان مربوط به سایر جرایم است.

محمدی در بخش دیگری از سخنان خود به انجام فعالیتهای فرهنگی در زندانهای لرستان اشاره کرد و گفت: در این راستا اجرای آزمایشی طرح نیاشگاه نور شامل نصب ۲۵۰ قفسه کتاب حاوی کتب، سجاده و… در اتاقهای زندانهای استان در دستور کار قرار گرفته شده است.

کد خبر: 35546

ارسال نظر