ارسال نظر

انبار کودهای شیمیایی در شرکت های پتروشیمی!

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: معاون اول رییس جمهور در روزهای پایانی دولت دهم مصوبه ای تحت عنوان افزایش قیمت کودهای شیمیایی را به شرکت های پتروشیمی ابلاغ کرد، به همین دلیل، این شرکت ها هم اکنون حاضر به عرضه کودهای شیمیایی با قیمت سابق نیستند و آنها را در انبار نگهداری می کنند.

محمد قاسمی نژاد عنوان کرد: براساس این مصوبه، قیمت کود از ۱۸.۵ هزار تومان به ۳۰ هزار و ۶۳۵ تومان در کنار درب کارخانه ها افزایش یافت. این مصوبه بدون حضور وزیر جهاد کشاورزی به تصویب رسیده است.

وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی و شرکت خدمات حمایتی از این افزایش قیمت بی موقع ناراضی هستند و هم اکنون در حال پیگیری برای لغو این مصوبه هستند.

معاون سازمان جهاد کشاورزی خوزستان بیان کرد: طبق پیش بینی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی از این مصوبه، هر کیسه کود شیمیایی با قیمت ۴۰ هزار تومان به دست کشاورزان می رسد.
کد خبر: 33890

ارسال نظر