ارسال نظر

تصمیم گرفتم از فوتبال خداحافظی کنم

سرمربی تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز گفت: پس از مشورت با کارشناسان، اصحاب رسانه و هواداران به احترام همه آنها و فدراسیون تصمیم گرفتم از دنیای فوتبال خداحافظی کنم.

 رسول خطیبی در مورد تصمیمش مبنی بر خداحافظی از دنیای بازی کردن فوتبال گفت: تصمیم گرفتم از دنیای بازیگری خداحافظی کنم در دو، سه هفته ای که به عنوان بازیکن و مربی فعالیت کرده بودم وقتی از کارشناسان، اصحاب رسانه و هواداران در این مورد مشورت گرفتم نظرشان بر این بود که به عنوان مربی به فعالیتم ادامه دهم و من هم به احترام این عزیزان و فدراسیون که اعلام کرده بود نمی توانم به عنوان مربی بازیکن لب خط بیایم و در کنفرانس های مطبوعاتی حاضر شوم از دنیای بازیکنی خداحافظی کردم.

وی افزود: مسئولین باشگاه نیز از این نظر استقبال کردند ۱۹ سال در سطح اول کشور فوتبال بازی کردم از تمامی مربیان و مسئولانی که در تیم های آنها حضور داشتم مثل استقلال، پاس تهران، تراکتورسازی، شهرداری و ماشین سازی تبریز، ذوب آهن، سپاهان، هامبورگ و چند تیم عربی تشکر می کنم.

سرمربی گسترش فولاد تبریز تأکید کرد: در ۴ رده ملی بازی کردم و از همبازیان و اهالی فوتبال می خواهم من را حلال کرده و در عرصه مربی گری برایم دعا کنند تا موفق شوم تشکر ویژه ای از سمندر و هیئت مدیره گسترش فولاد تبریز دارم که گفتند در نیم فصل برای من یک بازی دوستانه با یکی از تیم های بزرگ دنیا تدارک می بینم که به طور رسمی از فوتبال خداحافظی کنم.
کد خبر: 32676

ارسال نظر