ارسال نظر

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرم آباد:

سفیر و رایزن اقتصادی افغانستان به خرم آباد سفر می کنند

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرم آباد گفت: سفیر افغانستان به همراه رایزن اقتصادی این کشور به دعوت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرم آباد ۱۲ شهریورماه جاری به خرم آباد می آیند.

احسان دارایی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در خرم آباد گفت: در راستای گسترش مناسبات اقتصادی تجاری و به منظور دستیابی به بازاری مناسب برای ارائه تولیدات و محصولات لرستان، این سفر در قالب برنامه اعزام و پذیرش هیئت ها توسط اتاق خرم آباد انجام می گیرد.

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرم آباد به شرایط مناسب افغانستان اشاره کرد و اظهار داشت: کشورهای مختلفی درگیر فرایند بازسازی افغانستان شده اند و سرمایه گذاری های کلانی در این حوزه صورت گرفته است که متأسفانه سهم ایران از این مسئله قابل توجه نیست.

وی تصریح کرد: این در حالی است که با توجه همسایه بودن ایران و افغانستان و همچنین اشتراکات زبانی و فرهنگی می توانستیم سهم قابل توجهی در این مسئله داشته باشیم.

این فعال اقتصادی گفت: به منظور دستیابی به این جایگاه، اتاق خرم آباد تصمیم گرفت، با دعوت از سفیر و رایزن اقتصادی افغانستان، آنها را با ظرفیت های مختلف لرستان آشنا سازد تا به نوعی مقدمات سفر هیئت تجاری بازاریابی لرستان را در نیمه دوم سال جاری به این کشور فراهم سازد.

دارایی در مورد برنامه های سفر سفیر افغانستان به خرم آباد گفت: در این سفر برنامه های متنوعی تدارک دیده شده که جلسه مشترک با اعضای هیئت رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرم آباد، جلسه با استاندار لرستان، نشست و رایزنی با فعالان اقتصادی لرستان و همچنین بازدید از چند واحد تولیدی و جاذبه گردشگری خرم آباد از جمله ی آن هاست.

وی افزود: سفر «نصیر احمد نور» سفیر افغانستان و «عبدالهادی فرهنگ» رایزن اقتصادی این کشور به خرم آباد سه روز به طول می انجامد که امیدواریم دستاوردهای مفیدی برای لرستان به همراه داشته باشد.

انتهای پیام/۲۳۰۴/ش۳۰

کد خبر: 36194

ارسال نظر