ارسال نظر

آمریکا جواب تهاجم نظامی به سوریه را در" تل آویو" می گیرد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه آمریکا جواب تهاجم نظامی به سوریه را باید در" تل آویو" بگیرد، گفت: آمریکا و متحدان غربی آنها شکل انحرافی بیداری اسلامی را در مصر و شکل توقف آن را در سوریه دنبال کردند.

به گزارش افکارنیوز ، سید حسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه آمریکا از حمله به سوریه حتماً متضرر خواهد شد، اظهار داشت: آمریکایی ها از ابتدای بحران سوریه به دنبال مداخله نظامی در سوریه بوده اند. آنها فکر می کنند که با حضور نظامی می توانند منافع خود و امنیت رژیم اشغالگر قدس را دنبال کنند، چراکه از بیداری اسلامی نگرانی شدیدی دارند و تصور می کنند که اگر مداخله نظامی انجام دهند، می توانند جلوی بیداری اسلامی را گرفته و امنیت رژیم اشغالگر قدس را تأمین کنند.

وی ادامه داد: اما آمریکا به این فکر نکرده که در صورت تهاجم نظامی به سوریه، کشورهای اسلامی در مقابل این تجاوزگری او سکوت نخواهند کرد و منافع ایالات متحده در سراسر جهان با تهاجم روبرو خواهد شد و باید جواب تهاجم نظامی خود به سوریه را در تل آویو بگیرند. لذا با این حمله نه تنها امنیت رژیم اشغالگر قدس تامین نمی شود، بلکه امنیتی برای آن رژیم باقی نمی ماند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس تاکید کرد: اگر آمریکا به سوریه حمله کند مانند ورود نظامی به افغانستان و عراق به زودی چنان پشیمان خواهد شد که راه جبرانی ندارد و مجبور به فرار می شود.

نقوی در خصوص فراموش نشدنی بودن موج بیداری اسلامی در کشورهای منطقه گفت: آمریکایی ها و متحدان غربی آنها سعی کردند که بیداری اسلامی را با انحراف یا توقف روبرو کنند.

وی ادامه داد: آمریکا و متحدان غربی آنها شکل انحرافی بیداری اسلامی را در مصر و شکل توقف آن را در سوریه دنبال کردند و تمام تلاش خود را کردند تا بیداری اسلامی تحت تاثیر بحران سوریه و مصر قرار بگیرد و ملل جهان اسلام رغبتی به ادامه جنبش خود نداشته باشند، چون از شعارها و اهداف بیداری اسلامی به وحشت افتادند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس خاطرنشان کرد: به اعتقاد ما این توطئه غربی ها و آمریکا علیه مصر و سوریه به زودی نه تنها موجب خشم جهان اسلام خواهد شد، بلکه بیداری اسلامی را با ظرفیت قوی تر به جنبش درخواهد آورد و آمریکایی ها در بیداری اسلامی نیز نتیجه عکس خواهند گرفت.
کد خبر: 36676

ارسال نظر