نتایج مسابقات کشتی ناشنوایان کشور:

لرستان خبر: در مسابقات کشتی آزاد و فرنگی ناشنوایان کشور انتخابی تیم های ملی جوانان و نوجوانان کشور، ورزشکاران لرستانی موفق به کسب ۱۲ مدال شدند.

به گزارش خبرگزاری لرستان خبر از  خرم آباد ، مسابقات کشتی آزاد و فرنگی قهرمانی کشور انتخابی تیم های ملی جوانان و نوجوانان کشور با مدال آوری ورزشکاران لرستانی به پایان رسید.

در این رقابت ‎ ها که با حضور ۹۴ کشتی ‎ گیر   و به مدت دو روز در سالن ورزشی ناشنوایان تهران برگزار شد ورزشکاران لرستانی موفق به کسب ۱۲ مدال طلا، نقره و برنز شدند.

در مسابقات کشتی فرنگی در رده جوانان در وزن های ۵۵،۶۶ و ۷۴ کیلوگرم به ترتیب مراد رضایی، مجتبی اولاد قباد و پیمان صحرایی صاحب مدال طلا شدند.

در وزن های ۵۰ و ۸۵ کیلوگرم مجتبی اسدی بیژوند و احمد امینی صاحب مدال نقره شدند و در وزن ۶۶ کیلوگرم نیز رضا کاکویی صاحب مدال برنز شد.

در مسابقات کشتی آزاد رده نوجوانان در وزن های ۵۴ و ۶۹  مهدی رستمی و شیرزاد مهکی صاحب مدال طلا شدند.

در مسابقات کشتی آزاد در رده جوانان،   در وزن ۵۰ کیلوگرم  سید صادق ابوالوفایی صاحب مدال طلا شد و وزن ۷۴ کیلوگرم  بهروز امیری ‎ ندری صاحب مدال نقره شد و در وزن های ۶۶ و ۸۵ کیلوگرم  فرشاد دریکوند و علی مرادی  صاحب مدال برنز شدند.

  در پایان این مسابقات ورزشکاران لرستان با کسب ۶ طلا، ۳ نقره و ۳ برنز عملکرد خوبی داشتند.

افراد برتر باید برای حضور در رقابت ‎ های جهانی ارمنستان که از ۱۱ تا ۱۶ مهرماه ۹۳ در کشور ارمنستان برگزار می ‎ شود، در اردو حضور یابند.

انتهای پیام/

در کانال تلگرام لرستان خبر عضو شوید

نظرات