مدیرکل مدارس عشایر و کمتر توسعه یافته وزارت آموزش و پرورش با اشاره به توزیع ۲۰۰ لب تاب طی سه سال گذشته میان معلمان عشایر گفت: استفاده از فناوری های آموزشی در کلاس های چندپایه عشایر موجب جبران خلا کمبود ساعت آموزش می شود.

به گزارش افکارنیوز ، عبدالرسول شکیبافر در رابطه با تجهیز معلمان عشایر به کیف فناوری اظهار داشت: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش استفاده هوشمندانه از فناوری ها مورد تاکید قرار گرفته است بنابراین در بخش دفتر عشایر تلاش می کنیم تا مدارس مناطق عشایری را به فناوری مجهز کنیم.

وی افزود: استفاده از فناوری های آموزشی برای دانش آموزان عشایر موجب تحقق عدالت آموزشی و دستیابی به فرصت های آموزشی برابر می شود؛ در کلاس های چند پایه عشایر با محدودیت زمانی مواجه هستیم که می توان با استفاده از فناوری های آموزشی و به کار بستن روش های فعال تدریس بخشی از خلأها و کمبود ساعت را جبران کرد.

مدیرکل مدارس عشایر و کمتر توسعه یافته وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه طی دو سال گذشته ۲۰۰ لب تاب در اختیار معلمان عشایر قرار گرفته است، گفت: هم اکنون در بحث تجهیزات و اعتبارات موضوع هوشمندسازی مدارس عشایری را مدنظر داریم و برای این منظور پایه ششم چون درس کار و فناوری را دارد برای ما در اولویت است.

شکیبافر بیان کرد: کلاس های چند پایه نیز در اولویت هوشمندسازی قرار دارند به گونه ای که در مدارس عشایری ثابت از کامپیوتر و در مدارس عشایری سیار از لب تاب در کلاس درس استفاده می کنیم.

یوسف نوری، رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش نیز در این خصوص عنوان کرد: ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار هوشمندسازی در اختیار اداره کل مناطق عشایری قرار گرفته است تا برای مدارس مناطق محروم به ویژه مناطق عشایری که مدارس سیار دارند، هزینه شود. بسته ای را برای مدارس مناطق محروم پیشنهاد دادیم که شامل لب تاب، شارژر و دیتاپروژشکن است تا بتوان برای دانش آموزان مناطق عشایری که در چادر و کانکس به تحصیل مشغول هستند محتوای آموزشی را ارائه کرد.
در کانال تلگرام لرستان خبر عضو شوید

نظرات