یک روانشناس گفت: سن عامل تعیین کننده ای در سازگاری زوجین با یکدیگر نیست؛ بلکه در کنار مجموعه ای از عوامل می تواند در ارتباط موثر زوجین با یکدیگر تاثیرگذار باشد.

به گزارش افکارنیوز ، دکترعلی اصغر نژاد فرید افزود: در حال حاضر سن ازدواج حدود ۲۶ سال است و در این محدوده سنی، فرقی نمی کند که سن دختر زیادتر باشد، یا پسر؛ چرا که تجربه این دسته از افراد کما بیش به یک میزان است.

وی در ادامه گفت: در حال حاضر جوانان تمایل دارند که خود همسرشان را انتخاب کنند، بنابراین ترجیح می دهند کسی را به همسری برگزینند که کفایت شخصیتی مطلوبی داشته باشد. زمانی که سن دختر قدری بیشتر از پسر باشد، کفایت شخصیتی او بیشتر است و بهتر می تواند در زندگی مشارکت کند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره ازدواج پسر با دختربزرگتر از خود، اظهار کرد: چنین ازدواج هایی معمولا به علت مصالحی انجام می شود و هدف اصلی آن تشکیل زندگی مشترک نیست. به عنوان نمونه برخی پسران به دنبال جایگزینی برای مادر خود هستند و یا علاقه دارند که همسر آنان از نظر مالی نیز در زندگی بسیار مشارکت داشته باشد.

نژاد فرید در پایان درباره مقاومت های عرفی در مقابل ازدواج پسران با دختران بزرگتر از خود، گفت: رضایت و پذیرش خانواده می تواند در ازدواج افراد موثر باشد. بخشی از سازگاری در زندگی مشترک مستلزم وجود رابطه مطلوب میان خانواده هاست؛ اما اگر ازدواج دختر و پسر برخلاف نظر خانواده ها باشد، ممکن است تنش و اختلاف در زندگی زوج جوان تشدید شود، بنابراین عاقلانه ترین راه آن است که پیش از چنین ازدواج هایی، نظر خانواده ها را جلب کرد.
در کانال تلگرام لرستان خبر عضو شوید

نظرات