برخی تشکلهای دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت سالروز ۱۶ آذر با حجت الاسلام سید حسن خمینی دیدار کردند.

به گزارش افکارنیوز ، حجت الاسلام سید حسن خمینی در جمع نمایندگان تشکل های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در حسینیه جماران، گفت: اعتدال منفی یعنی اینکه خودمان معتدل هستیم و به خوبی زندگی خود را می گذرانیم.

اما اعتدال مثبت یعنی اینکه ما هم خودمان معتدلیم و هم مقابل هر تندروی می ایستیم و اعتدال این نیست که اگر معتدلیم چشم بر هر افراطی گری ببندیم؛ بلکه اعتدال یعنی در اعتدالمان ثابت قدم هستیم و برای اینکه اعتدال در جامعه تحقق پیدا کند، تلاش می کنیم؛ و الا چه بسا انسانهایی شخصا معتدل باشند، اما وقتی در چارچوب ها و شاکله هایی قرار می گیرند، به جریانات بسیار افراطی هم مربوط و منتسب شوند.

آن چیزی که باید در جامعه در جهت محقق کردن آن تلاش کرد، رفتن بسوی اعتدال مثبت است. لذا نقطه کانونی این مسأله، مانند سایر حرکتهای اجتماعی جریانات جوان هستند که یکی از مهمترین ارکان آن تشکل های دانشجویی هستند.

سید حسن خمینی با توصیه به اینکه باید مراقب بود اعتدال به معنای منفی خود جلوه نکند، ادامه داد: اینکه ما متعدل باشیم و هرکس هم سر جای خودش، کارش را انجام دهد صحیح نیست؛ اعتدال گرایان مثبت تلاش می کنند بقیه هم اعتدالگرا شوند و به اعتدال گرایش یایند؛ همانطور که عارف مثبت اینگونه است و در کناره حرکت نمی کند؛ بلکه در متن جامعه قرار می گیرد.

وی با اشاره به وضعیت جاری کشور، اظهار داشت: فضای عمومی کشور، اگر نگوییم مطلوب است، می توانیم بگوییم از قبل بهتر است. اما مراقب باشید که به عنوان یک جریان جوان با هر عنوانی مانند عدالتخواه و… دو چیز را به عنوان شاخص برای حرکتها قرار دهید؛ علاوه بر شاخص های ایدئولوژیک، دو شاخص رفتاری را همواره باید در حرکتهای اجتماعی مورد نظر داشت؛ اولین بعد «جهت» است؛ حرکت باید دارای جهت صحیح باشد و دوم اینکه حرکت دارای «شیب» یا سرعت مناسب باشد. طبیعی است که به هیچ نقطه ای نمی رسیم که آرمانی باشد. آرمان ها باید باشند تا راه گم نشود؛ زیرا اگر آرمان دست یافتنی بود، آرمان نبود.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به سخنان مدیرکل تشکل های سیاسی اجتماعی این دانشگاه، گفت: امیدوارم مژده ای که وی مبنی بر بارور شدن تشکل های دانشجویی داد، محقق شود. هیچ حکومتی، در هیچ دوره ای، هیچ جایی و هیچ وقت از بستن و تنگنا قرار دادن فضای دانشگاهی، نفع نبرده است. به عنوان یک دوست شما در دانشگاه یا یک طلبه، انتظار می رود که جهت حرکت و شیب حرکت مطلوب باشد. اگر این دو ویژگی محقق بود، کار قابل قبول است؛ البته بدان معنا نیست که کار قابل بحث نیست، اما می توان از آن دفاع کرد.

همچنین علی قدمیاری - مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و مدیرکل تشکل های سیاسی اجتماعی این دانشگاه نیز در سخنانی، گزارشی را از وضعیت تشکل های این دانشگاه ارائه کرد و با بیان اینکه از مجموع ۴۷۰ واحد این دانشگاه بیش از ۲۰۰ واحد فاقد تشکل دانشجویی بوده یا تشکل های آنها منحل شده است، افزود: تنها خط قرمز این دانشگاه سخنان رهبری، قوانین کشور و مصوبات شورایعالی انقلاب فرهنگی است و بر همین اساس از این به بعد، جلوی تنگ نظری ها در دانشگاه آزاد اسلامی گرفته می شود.

در دیدار تشکلهای دانشجویی با سید حسن خمینی، اکثر دانشجویان پسر صحبت کرده و برای دانشجویان دختر که در این تشکلها فعالیت می کنند فرصتی برای سخنرانی داده نشد.

روز گذشته در همایش سراسری جنبش دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، برخی دانشجویان دختر این موضوع را در همایش مطرح کردند.

مجری برنامه نیز اعلام کرد که دانشجویان دختر در فرصتی دیگر به دیدار سید حسن خمینی برای بیان دیدگاههایشان دعوت خواهند شد.
در کانال تلگرام لرستان خبر عضو شوید

نظرات