با وجود غنی بودن برخی از کشورهای دنیا، فقر در نقاط دیگر وجود داشته و عده زیادی از مردمان این کشور را درگیر می کند.

به گزارش افکارنیوز ، بر اساس تخمین ها امروزه حدود ۱.۷ میلیارد نفر در جهان در فقر مطلق زندگی می کنند و روزانه حدود ۲۵۰۰۰ نفر از گرسنگی می میرند که تعداد زیادی از آن ها را کودکان تشکیل می دهند.
فقر در برخی از مناطق زمین بیشتر از سایر نقاط دامن گیر مردمان شده است. برای مثال ۱۷ کشور از ۲۰ فقیرترین کشورهای دنیا در آفریقا قرار دارند.

براساس تولید ناخالص داخلی کشورهای مختلف و قدرت خرید مردم آن ها، فقیرترین کشورهای جهان در سال ۲۰۱۳ به شرح زیر هستند:

۱. کنگو، ۳۹۴.۲۵ دلار

جمهوری دموکراتیک کنگو دومین کشور وسیع آفریقاست. این کشور به علت مبارزه برای کنترل ثروت های معدنی خود، اکثر مواقع در ناآرامی به سر برده و از جنایات خشونت آمیز رنج می برد.
با وجود پتانسیل بالای منطقه برای کشاورزی، اکثر مردم این کشور از سوءتغذیه رنج می برند و میزان مرگ ومیر این کشور زیاد است.

۲. زیمباوه، ۵۸۹.۴۶ دلار

زیمباوه یک کشور محصور در خشکی در آفریقای جنوبی است. این کشور از سال ۱۹۸۰ توسط رابرت موگابه اداره می شود و او اکثر اوقات به دلیل سابقه ضعیف حقوق بشر در این کشور و رکود اقتصادی مورد سرزنش قرار می گیرد.

۳. بروندی، ۶۴۸.۵۸ دلار

بروندی یک کشور محصور در خشکی در شرق آفریقا می باشد. این کشور دارای جمعیت متراکم است که مردم آن از جنگ، فساد، آموزش ضعیف و آلودگی گسترده ایدز رنج می برند.

۴. لیبریا، ۷۱۶.۰۴ دلار

لیبریا کشوری در غرب آفریقاست. کودتا سال ۱۹۸۰ برای این کشور، آغازگر یک دوره طولانی از بی ثباتی همراه با ویرانی های دو جنگ داخلی بوده است. این موارد اقتصاد لیبریا را ویران کرد و باعث مرگ ۲۵۰۰۰۰ نفر شد.

۵. اریتره، ۷۹۲.۱۳ دلار

اریتره کشوری آفریقایی است که در سال ۱۹۹۱ مستقل شد. با وجود مصرف اکثریت تولید ناخالص داخلی این کشور برای وجوه ارسالی خارج از کشور، اریتره توانسته دارای یک رشد سریع ۸.۷ درصدی اقتصادی باشد.
در کانال تلگرام لرستان خبر عضو شوید

نظرات