وزیر امورخارجه کشورمان در حالی با انتقاد از برخی سایت های داخلی، آن ها را مدعی حزب اللهی بودن خواند که اولین بار یک خبرگزاری دولتی خبر توافق نامه را از کاخ سفید نقل کرد.

به گزارش افکارنیوز ، محمد جواد ظریف، وزیر امورخاجه کشورمان امروز در دانشگاه تهران ضمن انتقاد از برخی سایت ها که آن ها را مدعی حزب الهی خواند، گفت: چرا سایت های ما که ادعای حزب اللهی بودن می کنند از سایت دبکای اسرائیلی که عامل پخش اطلاعات غلط است، نقل قول می کنند اما وزیر خارجه را باور نمی کنند.

این صحبت وزیر خارجه ناظر به اتفاقی بود که صبح روز توافق ایران و ۱+۵ در یکی از خبرگزاری ها افتاد. این خبرگزاری همان روز اعلام پیروزی توسط رییس جمهور و تیم مذاکره کننده، «فکت شیت» یا بیانیه کاخ سفید را به عنوان متن توافقنامه منتشر کرد.

آقای ظریف در واکنش به این اقدام، امروز با انتقاد از واکنش برخی از رسانه های داخلی از توافق هسته ای ایران و ۱+۵ گفت: اجازه ندهید دنیا برای ما تصمیم بگیرد، خط فکری ایجاد کنند و با دروغ پردازی ها اجماع داخلی را از بین ببرند. برخی در داخل «فکت شیت» کاخ سفید را مبنای توافق هسته ای قرار می دهند ولی برنامه ی اقدام مشترک اعلام شده از طریق سایت رسمی کشور را اهمیت نمی دهند.

آقای وزیر صراحتا مشخص نکرده است که منظور او کدام سایت بوده است اما بعید است که انتقاد او از خبرگزاری دولتی ایسنا باشد چرا که معمولا در نگاه مردم سایتها و خبرگزاری های حزب الهی به اسامی دیگری شناخته می شوند. نکته ای که در صحبتهای آقای ظریف به آن اشاره نشده این است که اتفاقا این خبر ابتدا توسط خبرگزاری ایسنا منتشر و با تذکر مقامات مسئول و بعد از چند دقیقه از خروجی آن حذف شد.

لذا اگر آقای ظریف خبرگزاری ایسنا را مدعی حزب الهی بودن دانسته است باید بگوییم که انشاالله این خبرگزاری واقعا رفتار حزب الهی داشته باشد و تنها مدعی این مساله نباشد.

اما اگر وی، سایتهای خبری دیگری را در نیت خود داشته اند باید توضیح دهیم که این خبر نه توسط آنها بلکه توسط ایسنا برای اولین بار منتشر شد و خبری که منتشر شود به محض انتشار پایان یافته و دیگر قابل حذف نیست چرا که سرعت نفوذ و گسترش خبر بسیار زیاد است، لذا دولت اگر نظرش با خبر ایسنا موافق نبوده است نباید دیگران را مورد اتهام قرار دهد.
در کانال تلگرام لرستان خبر عضو شوید

نظرات